Matt köd nem halványuló ajkak fényes élénk színek tartós Matt ajakfesték a Lady Beauty ajak sminkhez

Matt köd nem halványuló ajkak fényes élénk színek tartós Matt ajakfesték a Lady Beauty ajak sminkhez

HUF 2.00

Az összeg

Jellemzők : ködös rúzs : puha köd színű tartós rúzs, ködös és gyengéd textúra. Vékony bevonat és vastag bevonat nagyon szép, víz-könnyű textúra, erős hangulat.Tartós Formula : ennek az erősen pigmentált rúzsnak a tartós összetétele szuper telített színt ad, foltmentes, matt kivitelben.Széles körben használt : alkalmas minden évszak sminkre, bármilyen alkalomra, különösen irodában, randevúban, vásárlásban, partikban. Nagyszerű mindenki számára, függetlenül attól, hogy sminkes kezdő vagy művész.Tökéletes ajándék : használható munkára, utazásra, születésnapi partikra, ünnepekre, kirándulásokra stb. Meg lehet adni barátainknak, rokonainknak, osztálytársainknak, szerelmeseinknek stb.Szép szolgáltatás : kérjük, lépjen kapcsolatba velünk, ha bármilyen kérdése van a termékkel kapcsolatban, megpróbáljuk a lehető leghamarabb megoldani a problémát.MŰSZAKI ADATOK : nettó tartalom : 2,5 geltarthatósági idő : 3 év 1 : Velvet Gloss : Puha és selymesen sima, dekadens Vajfényünk sokféle pazar árnyalatban kapható; minden fényes szín puszta vagy közepes lefedettséget biztosít, amely elolvad az ajkán. 2 : Kövér ajkak : baba ajkait krémes, tartós hatással; próbálja ki az ajak smink teljes sorozatát, beleértve a folyékony rúzsot, szájfényt, ajakkrémet, ajakbélést és vajfényt. 3 : ködös rúzs : puha köd színű tartós rúzs, ködös és gyengéd textúra. Vékony bevonat és vastag bevonat nagyon szép, víz-könnyű textúra, erős hangulat. 4 : széles alkalmazás : akár ünnepi parti, bár, tengerparti nyaralás, szerepjáték, akár napi randevú, munka, rúzsunk jó választás. Meg lehet alkalmazni, hogy minden alkalomra, hogy segítsen létrehozni az egyedi smink. 5 : tökéletes ajándék : alkalmas ajándékként vásárolni anyukádnak, feleségednek, lánybarátodnak születésnapján, hálaadás napján, karácsonykor, Halloweenkor vagy más fesztiválokon.


Az áruval kapcsolatban

A kategória hasonló árui

Matt brat hosszú tartós ajakcraéta
  • Új

Matt brat hosszú tartós ajakcraéta

HUF 1.67

Legyen matt, és érjen el még a matt matt tartós, tartós, ajakcrapenzárral egy pigmentcsomagolt, ajakrúzsát, amely nagy hozzáállást és a golyóálló maradék oldalát szolgálja.

Rúzs Tollak-Fél Kedvez -
  • Új

Rúzs Tollak-Fél Kedvez -

HUF 1.00

Szórakozás egy menyasszonyi zuhany bachelorette party vagy születésnapi party javára ezek rúzs tollak néz ki, mint a csövek az igazi A tökéletes méret a pénztárcájához Fekete