Csere Frigidaire FEF352BAWE sütni elem-kompatibilis Frigidaire sütő fűtőelem

Csere Frigidaire FEF352BAWE sütni elem-kompatibilis Frigidaire sütő fűtőelem

HUF 3509.10

Az összeg

2-Pack csere Frigidaire FEF352 BAWE sütni elem-kompatibilis Frigidaire 316075104 sütő fűtés Element Please Megjegyzés : Ez egy Up Start alkatrészek márka cserealkatrész, nem OEM termék. A márkanevek vagy a modellleírások minden említése szigorúan a kompatibilitás szemléltetésére szolgál. Minden márkanév és logó a megfelelő tulajdonosok bejegyzett védjegye. Ez a termék nem kapcsolódik semmilyen márkához, és nem vonatkozik az eredeti gyártók által kínált garanciákra. A termékre vonatkozó garanciákat kizárólag az Up Start Components kínálja. Csere Frigidaire FEF352 BAWE sütő süt elem; Mennyiség : 2. Helyettesíti Frigidaire 316075104 Sütő Fűtőelem. Gyors és egyszerű telepítés. Állítsa vissza a régi tartomány, és hogy végre, mint az új ezzel csere fűtőelem. Cserélje ki a fűtőelemet, ha azt tapasztalja : kevés vagy nincs hő, lassan felmelegszik, egyenetlen hő, pontatlan hőmérséklet. Gyorsan felmelegszik, így visszatérhet a szakácshoz/sütéshez. Megjegyzés : Kérjük, ellenőrizze a tartományt, hogy megbizonyosodjon arról, hogy a megfelelő alkatrészeket vásárolja-e. Eladó korlátozott ideig!.


Az áruval kapcsolatban

A kategória hasonló árui

Frigidaire Fűtőelem Anya, 154106202
  • Új

Frigidaire Fűtőelem Anya, 154106202

HUF 2.00

Ez a Frigidaire fűtőelem anya a mosogatógép cserealkatrésze Frigidaire fűtőelem Anya, 154106202 : ezt a fűtőelem anyát a mosogatógép rögzítőanyájaként használják Van 1 sze

W Elektromos Sütő Sütő Elem
  • Új

W Elektromos Sütő Sütő Elem

HUF 3.00

Ha a Whirlpool elektromos kemencében alig vagy egyáltalán nincs hő, a fűtőelem nem melegszik, vagy az elem kopott vagy korrodált, akkor lehet, hogy ki kell cserélnie a sütőelemet..