Taylorock Pro Vinyl Lock Lökhárító

Taylorock Pro Vinyl Lock Lökhárító

HUF 6119.10

Az összeg

Menekülés egy zenei Fantázia Lord Huron Lonesome Dreams (Vinyl). A zenekar debütáló albuma, koncepciója kitalált regények sorozata köré épül. Ez a rockzenei bakelitlemez 10 varázslatos zeneszámot tartalmaz, amelyeket szakszerűen gyártanak. LP-ként ez a lemez kiemelkedő hangminőséget és tisztaságot biztosít, így optimális hallgatási élményt nyújt. Ezt az albumot követték a Strange Tales és a Vide Noir albumok, amelyek kiegészítik a lemez zenei kincstárát. Magányos álmok (Bakelit) : számlista : a Föld vége. Ideje futni. Magányos Álmok. Szellem a parton. Tüzet gyújtott. Egy Nap Visszajövök. Az Ember, Aki Örökké Él. Altatódal. Testvér. A szélben. Lord Huron album 2012-ben jelent meg. Az amerikai Hőtérkép 3. helyén tetőzött. Indie rock nyugati témával.


Az áruval kapcsolatban

A kategória hasonló árui

Zöldmezős Termékek-669-11-Y
  • Új

Zöldmezős Termékek-669-11-Y

HUF 3.00

Greenfield 66911y Slip Ring 11 LbYellow Slip Ring stílusú horgonyvinil bevonatú Danforth stílusú horgony kiváló szakítószilárdságot és tartóerőt biztosít...

Polyform a-bója Kék
  • Új

Polyform a-bója Kék

HUF 25636.50

Ez a"blue ropehold" aláírással ellátott univerzális bója a legkedvezőtlenebb körülmények között bizonyult A nehéz tengerekben használt jelölőeszközök nem könnyű feladat..