Méz tehet kerek oldalsó asztal X-Minta bázis, természetes

Méz tehet kerek oldalsó asztal X-Minta bázis, természetes

HUF 0.33

Az összeg

Jó könyv, amelyet közel kell tartani, amikor az idő felszabadul egy rövid fejezet elolvasására. Távirányító, amely mindig két kanapé párna között csúszik. Vagy talán egy orchidea vagy trópusi szobanövény, hogy elkapja a szép délutáni fényt egy ablak közelében. Természetesen nincs hiány a lehetőségek közül, hogyan lehet a legjobban használni ezt a kerek oldalsó asztalt. Ez egy praktikus bútordarab, amelyet időtlen fa-fém esztétikában terveztek, ami örvendetes kiegészítővé teszi a legtöbb teret. Könnyű összeszerelni, és a klasszikus acél alapja és a fából készült asztallap még több varázst és karaktert alakít ki az idő múlásával. Sokoldalú asztal tartja könyvek, italok, szerkentyű, és több kéznél. Acél alap, erős és stílusos X-mintával. Fából készült asztallap kész természetes gabona tart 20 lbs. Könnyen összeszerelhető. Méretek : 16 "L x 16" Sz x 24 " H. TBL-09247. Méz-Meg Tudod Csinálni.


Az áruval kapcsolatban

A kategória hasonló árui

Samuel Oldalsó Asztal Fekete & Arany
  • Új

Samuel Oldalsó Asztal Fekete & Arany

HUF 2.67

A városi, glam, ipari és boho elemeket ötvöző Samuel Bistro asztal festett acélkerettel rendelkezik, és minden térben jól néz ki 1 termék méretek : 23,6 "W x 23,6" D x 19,7 " H..

Lizza Oldalsó Asztal Többszínű
  • Új

Lizza Oldalsó Asztal Többszínű

HUF 0.33

A Lizza oldalsó asztal acél kerettel rendelkezik, gyanta tetejével és márvány alapjával Ez egy modern glam darab bármilyen tér, lakóvagy vendéglátás Termék 1 méretek : 8.3 "W