Szöszi Párhuzamos Él

Szöszi Párhuzamos Él

HUF 1904.40

Az összeg

Generációjuk egyik legikonikusabb együttese, a Blondie az 1970-es évek végén páratlan globális szupersztársággá nőtte ki magát. Debbie Harry, Chris Stein és a zenekar hosszú történelmének számos más jelentős szereplője, a Blondie : Parallel Lives széles körű új interjúanyagára támaszkodva a zenekar hosszú és gyakran viharos létezésének végleges szemtanúi beszámolója. Kezdve a gyermekkoruk és hatások, a könyv is felidéző tisztelgés az egyedülálló New York-i jelenet az 1970-es években. ez grafikonok fejlődését Blondie a hatalmas népszerű siker és az esetleges szakítás, és kiterjed, hogy Debbie Harry félretette a karrierjét, hogy a nővér Chris keresztül egy legyengítő genetikai betegség. Felidézi a csoport 1997-es reneszánszát a No Exit albumukkal, a Rock N Roll Hírességek Csarnokába való 2006-os beiktatással kapcsolatos vitákat, valamint a Panic of Girls legújabb kiadását. Generációjuk egyik legikonikusabb együttese, a Blondie az 1970-es évek végén páratlan globális szupersztársággá nőtte ki magát. Debbie Harry, Chris Stein és a zenekar hosszú történelmének számos más jelentős szereplője, a Blondie : Parallel Lives széles körű új interjúanyagára támaszkodva a zenekar hosszú és gyakran viharos létezésének végleges szemtanúi beszámolója. Kezdve a gyermekkoruk és hatások, a könyv is felidéző tisztelgés az egyedülálló New York-i jelenet az 1970-es években. ez grafikonok fejlődését Blondie a hatalmas népszerű siker és az esetleges szakítás, és kiterjed, hogy Debbie Harry félretette a karrierjét, hogy a nővér Chris keresztül egy legyengítő genetikai betegség. Felidézi a csoport 1997-es reneszánszát a No Exit albumukkal, a Rock N Roll Hírességek Csarnokába való 2006-os beiktatással kapcsolatos vitákat, valamint a Panic of Girls legújabb kiadását.


Az áruval kapcsolatban

A kategória hasonló árui

Sammy Nestico: Jazz Play-Along Kötet
  • Új

Sammy Nestico: Jazz Play-Along Kötet

HUF 1377.00

(Jazz Játék) Minden Bb, Eb, C és bass clef hangszerhez használható, a Jazz PlayAlong sorozat az összes jazz zenész végső tanulási eszköze A zenészbarát szólólemezekkel, dallam

Schumann: az arcok és a maszkok
  • Új

Schumann: az arcok és a maszkok

HUF 1.00

"Robert Schumann, a romantika egyik fő zeneszerzője és kulcsfigurája, akinek élete és művei heves viták tárgyát képezték elmegyógyintézetben bekövetkezett korai halála óta."