Lakberendezés Indio Pad Matt ipari acél keret és Vintage hamu dió kivitelben ülés

Lakberendezés Indio Pad Matt ipari acél keret és Vintage hamu dió kivitelben ülés

HUF 2.00

Az összeg

Az ipari, hegesztett fémrúd megjelenésével és a furnérfa üléssel, amely ugyanolyan könnyen tisztítható, mint feltűnő, a teljesen összeszerelt Indio pad a tartósság és a stílus tulajdonságait idézi fel, mivel minden helyiségben otthont ad. A steampunk és a városi életmód vonzó hangulata tökéletes a rusztikus vagy szemcsés hangulatú éttermi környezetekhez. Olyan funkcionális és határozottan erős, mint vonzó, a vendégek biztosan értékelni fogják a bár vagy étkező általános csiszolt benyomását, amikor az Indio kollekció a legdivatosabb közös helyet teszi meg. Fém keret és fa ülés. Teljesen Összeszerelve. Reteszelő dőlésszabályozás állítható dőlési feszültséggel. Párnázott flip karok. Összeszerelt méretek : 42 "Sz x 17,5" D x 17,75 " H. Maximális súly kapacitás : 200 font.


Az áruval kapcsolatban

A kategória hasonló árui

Powell Correll Bench, barnás
  • Új

Powell Correll Bench, barnás

HUF 19170.00

Ez a Powell Correll étkezőpad bármilyen szobát felszerel ezzel a tökéletes paddal Hagyományos egyenes vonalakkal és egyszerűsített stílusban található Egy darab szilárd barnít

Estee Pad tároló krém PU
  • Új

Estee Pad tároló krém PU

HUF 2.33

Acme bútor 96439 Estee Pad tároló krém PU, téglalap alakú pad tároló, párnázott ülés & Base, Nailhead Trim Base, fa zsemlefordult lábát, a származási ország a termék Kína.