28 sárga és fekete spirál levél üveg medál mennyezeti lámpatest

28 sárga és fekete spirál levél üveg medál mennyezeti lámpatest

HUF 0.33

Az összeg

A spirál levél medál egy mesteri kombinációja vintage stílusú és akár a perc technológia, amely könnyen kihangsúlyozza bármilyen dekorációs stílus. A medál tartalmaz egy fém mennyezeti lombkorona és a középső támogató csövek, hogy összekapcsolják a fount, ahonnan egy szép ketrec lóg egy trió lánc támogatja, minden kész a csiszolt réz bronz. Belül a ketrec nyugszik kézzel fújt tiszta art üveg fodros árnyalatú, hogy gyönyörűen színezett élénk sárga alsó pontján. Az árnyék egy második középső támaszt vesz körül, amely a 7,5 W-os LED-modulunkkal rendelkezik, amely megvilágításkor élénk fényt vet a helyiségre. A LED-modult úgy tervezték, hogy körülbelül 50 000 órányi erős fényt biztosítson, és kiküszöböli a bosszantó izzóváltozásokat a lámpatest élettartama alatt. Meleg kiegészítés egy alkalmi étkező felett, Spirállevelű Medálunk tökéletes egy konyhasziget vagy reggeliző Zug felett is. Sárga és fekete mini medál világítótest. Medál lóg egy trió lánc támogatja. Szükséges 1 szabályozható LED modul 560 lumen; nem tartalmazza. Csak beltéri használatra ajánlott. Intézkedések 28 hüvelyk magas 14 hüvelyk átmérőjű.


Az áruval kapcsolatban

A kategória hasonló árui

Wisten Collection Egy Könnyű Medál
  • Új

Wisten Collection Egy Könnyű Medál

HUF 1.33

A wisten kollekció elsöprő íveket tartalmaz, amelyek elegáns, kúpos üvegárnyalatokat kereteznek Hűvös és modern, alkalmi hangulattal, a Wisten aláírást nyújt minden szobában.

Quentin Könnyű Medál
  • Új

Quentin Könnyű Medál

HUF 2.00

SAFAVIEH Quentin 8 fény 36 Inch medál Fekete átalakítani minden étkezés egy emlékezetes lakoma ezzel extravagáns medál fény A modern szórakoztatásra tervezett fekete fém és fa