Droolingdog frissített könnyű fűtött mellény férfiaknak-Újratölthető fűtési mellény lovagláshoz síelés Horgászat

Droolingdog frissített könnyű fűtött mellény férfiaknak-Újratölthető fűtési mellény lovagláshoz síelés Horgászat

HUF 6839.10

Az összeg

Női mellény téli kabát férfi könnyű női kabát téli fűtött kabát női fűtött kabát téli kabát női fűtött kapucnis férfi téli kabát férfi téli kabát női fűtött mellény női fűtött mellény fűtött mellény férfi téli kabát férfi téli kabát férfi téli kabát férfi Snowboard kabát férfi melegített mellény Újratölthető téli kabát . Fűtött Férfi Mellények Férfi dzsekik téli fűtött mellények Női mellények női dzsekik Női fűtött mellények női téli dzsekik férfi dzsekik Téli Férfi téli dzsekik férfi fűtött mellények Női mellények téli dzsekik férfi könnyű női dzsekik téli fűtött dzsekik Női téli dzsekik Női dzsekik élvezze a páratlan meleget a hideg téli napokon! A fűtött mellény teljes körű meleget kínál, a beépített fejlett fűtőelem, a hát és a nyak különösen meleg. Többsebességű hőmérséklet-beállítás, enyhén forrótól a magas hőmérsékletig, szabadon választhat. Divat mérkőzés fűtött mellény illik egy ing, kapucnis pulóverek, pulóverek, vastag kabát vagy kabát. Minél vékonyabb ruhát visel a fűtött vadászmellény alatt, annál gyorsabban fogja érezni a fűtött ruházat hőjét. Fűtött mellény intelligens fűtési rendszerrel. Beépített hővédő modul. Túlmelegedés után leáll, amíg a hő visszatér a normál hőmérsékletre. Minőségi anyag és mosható : könnyű szigetelt kialakítással és finom belső béléssel, illeszkedő alakot hoz. Az intelligens fűtött mellény kiváló vízálló, szélálló és melegítő minőségű, biztosítja, hogy élvezze a kivételes meleget, nincs korlátozás a sportolás során. Férfi és női újratölthető fűtött mellényünk kézzel vagy géppel mosható mosózsákban. Kérlek kapcsold ki az áramot. A Divat és a melegség tökéletes keveréke! Fűtött mellényeink nem csak kényelmet és meleget nyújtanak, hanem egyedi divattervezést is mutatnak. A kiváló kivitelezés sima vonalakat hoz létre, lehetővé téve az elegancia fenntartását hidegben. Könnyű anyag, amely nem nehezíti meg. Akár otthon, akár a szabadban tartózkodik, az elektromos fűtött mellény megkönnyíti, hogy kényelmes és meleg maradjon, távol a hidegtől. A fűtött mellény tökéletes síeléshez, kempingezéshez, gyalogláshoz és egyéb szabadtéri tevékenységekhez, és távol tartja a hidegtől, bárhol és bármikor. Ha barátainak és családjának fűtött mellényt ad, nemcsak meleget közvetít, hanem a legjobb módja annak, hogy megmutassa gondozását. Hagyja, hogy az elektromos fűtés mellény legyen a divatos választás és átgondolt ajándék.


Az áruval kapcsolatban

A kategória hasonló árui

Üdülési Ajánlatok Megtakarítás
  • Új

Üdülési Ajánlatok Megtakarítás

HUF 2.67

Férfi Cipzár Alkalmi Divat sűrűsödik rács TurnDown gallér Jacket Features : ez olyan anyagokból készült, tartós Enought a napi visel.A stílusos és divattervezés vonzóbbá tesz

WESC férfi tigris camo dzseki
  • Új

WESC férfi tigris camo dzseki

HUF 1.67

Kitalálja ki a városi dzsungelben egy tigris álcázással a WESC ből A nyugodt illeszkedés lélegző réteget ad a megjelenéséhez és stílusához Kb Modellmérések : Magasság : 6?