Nylabone Teljesítmény játék interaktív kutya játék Shake-A-Toss kis

Nylabone Teljesítmény játék interaktív kutya játék Shake-A-Toss kis

HUF 3.00

Az összeg

Kapcsolja be a játékidőt a Nylabone Power Play Kutyajátékaival! A sokoldalú Shake-a-Toss kombinálja a különböző anyagokat és játékstílusokat, hogy szőrös barátja új kedvencévé váljon az interaktív kutyajátékokban. A tartós gumicsontot markoló textúra borítja, amelyet a kutyák könnyen felvehetnek és elkaphatnak. Négy vége tartós, kétrétegű vászonrojttal rendelkezik, amelyek repülés közben rázkódnak, és tökéletesek a szőrös barátod húzására és ugratására! Miután eldobta, ez a kutya játékkocsikerekeket hoz a levegőben,és elkap egy kis időt, így a kutya farka csóválja a kiszámíthatatlan leszállást! A négylábú barátaink számára jól látható színekben tervezett kék és sárga kutyajáték órányi játéklehetőséget kínál! Rázd keményebben, hajsza tovább, és játssz keményebben az eredeti Shake-a-Toss! Úgy tervezték, hogy a kutyák könnyen tarthassák és felvehessék. Tartós kutyajáték kemény kötekedő bojtokkal. Kifejezetten jól látható színekben tervezték kutyák számára. Vászon és gumi kutya játék csábító textúra. Kis kutya játék tökéletes dobás, Rázás, dobás, és elragadó. Játék játék méretei : a csomagon kívül 4,5" hosszú x 2,5 "széles x 1,13" magas.


Az áruval kapcsolatban

A kategória hasonló árui

GoDog Ripzzz Rágóvédővel, nagy
  • Új

GoDog Ripzzz Rágóvédővel, nagy

HUF 1529.10

Vége Go Dog Ripzzz Rágóvédővel NagySzivárványos Pisztráng Go DogRipzzz Rágóvédővel Nagy : Szivárványos Pisztráng A játékok segítenek a boldog és egészséges kutyák és k

Mighty Jr Nature Raccoon
  • Új

Mighty Jr Nature Raccoon

HUF 0.33

MIGHTY 6 játékok tartós, plüss kutya játékok épített több réteg szövet A varratok a játék belsejében helyezkednek el, és többször varrtak, hogy növeljék a játék erejét.