Kisgyermek Gyerekek Kisfiú Lány Őszi Téli Kötött Pulóverek Hosszú Ujjú Garbó Szilárd Pulóver Felsők

Kisgyermek Gyerekek Kisfiú Lány Őszi Téli Kötött Pulóverek Hosszú Ujjú Garbó Szilárd Pulóver Felsők

HUF 1317.60

Az összeg

Kérjük, vegye figyelembe, hogy ezt a terméket a Jbeelate értékesíti a Joybuy marketplace-től.Jegyzet : . 1. Kérjük, engedje meg, hogy a kézi mérés szerint 2-3% - os különbség legyen. 2. Kérjük, gondosan ellenőrizze a mérési táblázatot, mielőtt megvásárolná az elemet. (1 hüvelyk = 2,54 cm). 3. Kérjük, vegye figyelembe, hogy az enyhe színkülönbségnek elfogadhatónak kell lennie a fény és a képernyő miatt. Kösz!. MŰSZAKI ADATOK : . Anyag : Kötés. Szín : Zöld / Sötétkék / Bézs / Kávé / Sárga. Méret : 100/110/120/130/140. Nem : Fiúk, Lányok. Szezon : Ősz, Tél. Alkalom : nagyszerű nyaraláshoz, partihoz, napi viselethez, fotózáshoz stb. A Csomag Tartalma : . 1 x Pulóver. Ígéret : . Ha a terméknek bármilyen minőségi problémája van, kérjük, forduljon hozzánk bizalommal, segítünk a probléma lehető leggyorsabb megoldásában. ~ Minőségbiztosítás ~ unisex baba gyerek pulóver gyapjúból készült, szuper puha,kényelmes,laza és meleg,tele rugalmas,mosható, vagy elhalványul.A vacsora csúcsminőségű minőségi előírásait követjük, hogy jobban megvédjük a baba puha, gyengéd bőrét. ^ Kreatív tervezés . Tipegő baba fiúk lányok őszi téli ok-okozati ruhák, kötött pulóver, Hosszú ujjú, Legénység nyak, magas gallér, szilárd sima alap design, teszi a kisfiú vagy kislány érzés laza és meleg őszi és téli napokon. Ez a kötött pulóver blúz könnyen illeszkedik farmer,nadrág, leggings, szoknyák,rövidnadrág,kabát,kabát,csizma, hogy hozzon létre egy divat és imádnivaló gyerek kép. Gyermeke gyönyörű és divatos lesz. 【Különböző Alkalmakkor】Legjobb Választás a futó,utazás,otthoni viselet,játék viselni,napi viselet,alkalmi viselet,buli,családi nap,sportruházat,beltéri vagy kültéri,halloween,hálaadás,karácsony,szilveszter.Öltözködés vagy játék Tavasszal / ősszel / télen. 6-8 év az életkor az Ön számára 3-8 év.Kérjük, figyelmesen olvassa el a vásárlás előtt megadott méretadatokat.


Az áruval kapcsolatban

A kategória hasonló árui

Inktastic Foglalás
  • Új

Inktastic Foglalás

HUF 1349.10

Foglalja le a foglalásomat! Megyek a nagyi és a nagypapa Ifjúsági pólójához Hagyja, hogy mindenki tudja, hogy úton van a legjobb nyaralási helyre! Inktastic Foglalja le foglalásoma

Vörös Királynő jelmez gyerekeknek
  • Új

Vörös Királynő jelmez gyerekeknek

HUF 3.33

A Queen of Hearts gyermek jelmez tartalmaz egy ruhát, ujjatlan kesztyűt, nadrágot, koronát a fejpánton és egy fojtótekercset Nem tartalmazza a cipőket Red Queen jelmez gyerekeknek :