Scoop A női peplum tank teteje gomb elülső oldalával

Scoop A női peplum tank teteje gomb elülső oldalával

HUF 1979.10

Az összeg

Az aranyos fodrok és a nyári horgolás a Scoop Peplum Tank tetejére könnyű szellemet ad, amelyet egész szezonban szeretne sportolni. A szuper puha bordás kötött a tartály tetejének textúráját és ellenállhatatlan lágyságot ad. A megjelenés megkezdésének új módja, szeretjük, ahogy a szezon széles lábú farmerjei. Kizárólag a. Anyag : 100% -ban fonott műselyem. Gondozás : Gépmosható. Származási ország : importálva. Méret : A modell 5'11 ”, és S. méretű. Nyakkivágás : dupla V-nyak. Bezárás : pulóver stílus. Ujjak : ujjatlan. Zsebek : Nincs. Jellemzők : gomb elülső részlet; kivágott peplum szegély; Zárt horgolt kialakítás. Scoop Peplum tartály teteje gomb elülső részével a nők számára. Gombóc. Találkozzon a kötelező dolgokkal. Inspiráljon szórakoztató, kacér darabokkal, a legújabb trendekkel és néhány váratlan lelettel. Most itt van-a menj, amit keres, amit teszel.


Az áruval kapcsolatban

A kategória hasonló árui

Női csipke díszítő tartály
  • Új

Női csipke díszítő tartály

HUF 2.33

Ez az elhalványult dicsőségű női csipke díszítő tartály nélkülözhetetlen darab minden szekrényben ebben a szezonban Kényelmes, bordázott konstrukcióval, elegáns csipke dísz

Avia női teljesítménytartály
  • Új

Avia női teljesítménytartály

HUF 3.00

Tegye aktívat az AVIA teljesítménytartályával Ez a stílusos felső készen áll arra, hogy bármilyen edzést a spin osztálytól a jógaig terjesszen Kb Modellmérések : Magasság :