Matt Ajak Máz Színek Rúzs Tapadásmentes Csésze Bársony Szájfény Tartós Rúzs

Matt Ajak Máz Színek Rúzs Tapadásmentes Csésze Bársony Szájfény Tartós Rúzs

HUF 899.10

Az összeg

Termék neve : ajak máz rúzs Készletspeciális célú kozmetikumok : No Whether to : No Shelf life : 3 évszín : a, Bingösszetevők : ásványoksminkhatás : módosítsa a bőr tónusát, könnyen színezhetőtermészetes formula-kiváló tartós hidratáló hatású, azonnal kap egy szép és mozgó szájfény.Különböző alkalmak-sima, finom, elegáns, könnyű ajak smink, minden évszakra alkalmas, különösen alkalmas irodai, társkereső, vásárlási, nyári baráti összejövetelekre. nagyon szép és könnyen használható ajak smink sorozat.Könnyen alkalmazható és tiszta - sima ugrás vagy húzás nélkül; könnyen szétszerelhető és gyorsan tisztítható. Ne aggódj miatta .Mérettáblázat : . Funkció : a Termék Cím(产品名称) Arról, hogy ez a tétel : 1 Feature : a Nemek közötti(适用性别)t Arról, hogy ez a tétel : 1 Feature : Használja(使用部位)t Arról, hogy ez a tétel : 1 Feature : Összetétel(质地)t Arról, hogy ez a tétel : 1 Feature : NETTÓ TÖMEG(净含量)t Arról, hogy ez a tétel : 1 Feature : Összetevő(产品成分)t Arról, hogy ez a tétel : 1 Feature : Alkalmazandó jelenet(适用场景)t Arról, hogy ez a tétel : 1 Feature : Régió Gyártása(生产地)t Arról, hogy ez a tétel : 1 Feature : élettartam(保质期)t Arról, hogy ez a tétel : 1 Feature : darabszám(件数)t Arról, hogy ez a tétel : 1 Feature : a Csomag(包装方式)t Arról, hogy ez a tétel : 1 Feature : Tartály anyagának(容器材质) Arról, hogy ez a tétel : 1 Smink Hatás : Módosítsa a Bőr Tónusát, Könnyen Szín. Természetes Formula-Kiváló Tartós Hidratáló Hatású, Azonnal Gyönyörű És Mozgó Szájfényt Kap. Különböző Alkalmak-Sima, Finom, Elegáns, Könnyű Ajak Smink, Minden Évszakra Alkalmas, Különösen Alkalmas Irodai, Társkereső, Vásárlási, Nyári Baráti Összejövetelekre. Ez Egy Nagyon Egyszerű, Nagyon Szép És Könnyen Használható Ajak Smink Sorozat. Könnyen Alkalmazható És Tiszta - Sima Ugrás Vagy Húzás Nélkül; Könnyen Szétszerelhető És Gyorsan Tisztítható. Ne aggódjon a pigmentáció miatt. Felhasználhatósági Idő : 3 Év.


Az áruval kapcsolatban

A kategória hasonló árui

Rúzs Tollak-Fél Kedvez -
  • Új

Rúzs Tollak-Fél Kedvez -

HUF 1.00

Szórakozás egy menyasszonyi zuhany bachelorette party vagy születésnapi party javára ezek rúzs tollak néz ki, mint a csövek az igazi A tökéletes méret a pénztárcájához Fekete

Matt brat hosszú tartós ajakcraéta
  • Új

Matt brat hosszú tartós ajakcraéta

HUF 1.67

Legyen matt, és érjen el még a matt matt tartós, tartós, ajakcrapenzárral egy pigmentcsomagolt, ajakrúzsát, amely nagy hozzáállást és a golyóálló maradék oldalát szolgálja.