Kilenc.nyolc éves nő alkalmi laza illeszkedés alapvető sapka rövid ujjú póló

Kilenc.nyolc éves nő alkalmi laza illeszkedés alapvető sapka rövid ujjú póló

HUF 3.33

Az összeg

Frissítse az alapvető szekrényét ezzel a kilenc pólóval. Ez a kötött póló jól részletes, hízelgő V-nyakkal és alig, finom sziromhüvelyekkel. Egy puha kézi szövetben készítve, amely ugyanolyan jól néz ki a szakadt farmer vagy az intelligens nadrág mellett. Önmagában tökéletes vagy réteges, ez a kötött ing egy legfontosabb rajzoló alap, amelyet újra és újra elérhet. Anyag : 69% Poliészter/27% Ráyon/2% Spandex. Gondozás : Gépmosható. Származási ország : importálva. Méret : A modell 5'10 '', és S. méretű. Fit : nyugodt. Nyakkivágás : V-nyak. Bezárás : pulóver stílus. Ujjak : szirom hüvelyek. Zsebek : Nincs. Jellemzők : Puha kötött anyag. Kilenc.nyolc V-nyakú póló a nők számára.


Az áruval kapcsolatban

A kategória hasonló árui

Breaking News junior póló
  • Új

Breaking News junior póló

HUF 1529.10

Egy póló, amely mindent elmondhagyja, hogy a stílusod folytassa a „Breaking News” grafikpólót egy hűvös savmosó kialakításban Az osztálytól a kávé dátumokig ez a póló bi

Idő és a nők termál henley ing
  • Új

Idő és a nők termál henley ing

HUF 1349.10

A Henleyszezon itt van, az időről és a TRUt hőkezős kivitelben Ez a könnyű pulóver növeli az alkalmi öltözékét az elkövetkező hideg napokra Kb Modellmérések : Magasság : 5?