Vickerman 4.75 Mokka fényes Geometriai labda dísz, zsákonként

Vickerman 4.75 Mokka fényes Geometriai labda dísz, zsákonként

HUF 2.00

Az összeg

Vickerman 4.75 " Mokka Fényes Geometriai Labda Dísz. Ez a termék klasszikus fényes kivitelben, valamint fúrt és vezetékes biztonságos sapkával rendelkezik a megbízható lógáshoz. Ez az egyedülálló dísz kivételes kiegészítője minden gyűjteménynek, mivel jól illeszkedik a különböző d-dccor - okhoz, és tökéletesen illeszkedik egy ünnepi fához. Csomagonként 4 díszet tartalmaz. A törésálló műanyag évekig tart. Biztonságos gyermekek és háziállatok számára. Eladott egy sor 4. Fúrt és hurkolt a biztonságos akasztáshoz. A virághuzal biztonságosan rögzíti a díszet a fához. Tartalmaz egy fényes kivitelben egy egyedi geometriai kialakítás. Vásároljon bizalommal, tudva, hogy Vickerman 1940 óta tervez minőségi lakberendezést. Szakértő tervezőink minden részletre összpontosítanak, hogy természetesnek tűnő mesterséges növényeket hozzanak létre.


Az áruval kapcsolatban

A kategória hasonló árui

A Hesperus Foszfor
  • Új

A Hesperus Foszfor

HUF 3.00

A látszat néha csal Az Adrienne Richtől és Richard Feynmantól a Magnificatig terjedő szövegekből álló librettót építő Lewis Spratlan újra megvizsgálja a kialakult nézeteinke

Aup harmonika tok
  • Új

Aup harmonika tok

HUF 4949.10

Méretek : 6,5 "x 4 " x 7,5"; Építés : 1000Denier ballisztikNylon; Szín : Fekete; A Készlet tartalma : kiváló minőségű zárt cellás habpárna Belső varratok ragasztva és kész..