Owen-Átmeneti Choker Gyanta Alap Asztali Lámpa-Sötét Fekete, Fémes-Fehér Vászon Árnyalat

Owen-Átmeneti Choker Gyanta Alap Asztali Lámpa-Sötét Fekete, Fémes-Fehér Vászon Árnyalat

HUF 2.00

Az összeg

Tegye beltéri terét melegebbé és fényűzőbbé a Style Craft Owen Transitional Choker asztali lámpával. Ez a design hozzáértés beltéri asztali lámpa készül egy elzáró szelep gyanta alap és műgyanta fa test, így egy egyedi megjelenés. Ez a plug-in asztali lámpa dob alakú, fehér árnyalattal rendelkezik,amely tökéletesen irányítja a fényt lefelé. Ezzel a lámpával extra fényt adhat a nappaliba, a hálószobába vagy a bejárati terekbe. A gyártási folyamatnak köszönhetően minden darab egyedi, és nincs kettő pontosan egyforma. A test ez a lámpa áll egy elzáró szelep gyanta alap kész fémes & a test többi része kész egy műgyanta fa kivitelben egy sötét fekete nyomasztó. Ennek a lámpának az árnyéka fehér színű, téglalap alakú kúpos dob alakú. Ennek a lámpának a végső része egy kúpos, kör alakú faux fa Polyresin, sötét fekete szorongással. Ez a lámpa 3 utas kapcsolóval rendelkezik.


Az áruval kapcsolatban

A kategória hasonló árui

Adesso Doppler LED asztali lámpa
  • Új

Adesso Doppler LED asztali lámpa

HUF 1.33

Doppler LED asztali lámpaa Doppler LED asztali lámpa a század közepén modern inspirációval rendelkezik Hat fehér opál Glass globe árnyalatok csoportosulnak össze, hogy hozzon lét

Adesso Eliza Asztali Lámpa, Fekete
  • Új

Adesso Eliza Asztali Lámpa, Fekete

HUF 1799.10

Az Eliza asztali lámpa biztosan kiemelkedik otthonában, függetlenül attól, hogy be vane kapcsolva vagy ki vane kapcsolva A lehetőségek végtelenek ezzel az éles, kortárs stílussal.