Hello Bello Pelenkák-Álmos Lajhárok-Méret

Hello Bello Pelenkák-Álmos Lajhárok-Méret

HUF 1797.30

Az összeg

Hello Bello pelenkák jelölje be az összes négyzetet : prémium minőségűek, átgondolt összetevőkkel és rengeteg szórakoztató dizájnnal – ráadásul kivételes értéket nyújtanak. Van egy ultra-puha, szövet-szerű érzés, belül és kívül, és maradnak otthonos, ha szennyezett a biztonságos és kényelmes illeszkedést. Még jobb, az élvonalbeli magtól a fenntarthatóan betakarított pelyhes pépig, gondosan elkészítik pelenkáikat mind a csecsemők, mind a bolygó szem előtt tartásával. Lélegző, hogy elősegítse a jó bőr wellness. Nedvességjelző (N-2). Krém, illat, ftalátok nélkül készült. Rendkívül puha, szövetszerű érzés, kívül-belül, gyengéden becsomagolja a babát. Rugalmas oldallapok a mozgás szabadsága érdekében. Magas tetőtéri felvevő réteg a fejlett szivárgásvédelem érdekében. Marad otthonos, ha szennyezett, csökkentve megereszkedik, és tartása a biztonságos és kényelmes illeszkedést. Növényi eredetű abszorbens magbélés. Fenntartható módon betakarított pelyhes pép. 100% Klórmentes Feldolgozás.


Az áruval kapcsolatban

A kategória hasonló árui

Pampers - Cruisers pelenkák szuper
  • Új

Pampers - Cruisers pelenkák szuper

HUF 898.20

A Pampers cirkálók háromirányú illesztéssel rendelkező pelenkák adaptálódnak, hogy a lábak, a derék és az alsó rész körül illeszkedjenek, így a csecsemőknek a legmegfelel�

Szereti A Pelenkák Mérete 5, Gróf
  • Új

Szereti A Pelenkák Mérete 5, Gróf

HUF 2.67

Nincs munka túl nagy, nincs kölyök túl kicsi! Luvs pelenkák új mancs Patrol minták van a hátadés a feneküket A Luvs mostantól akár 12 órás védelmet is biztosít éjjelnappal..