'Ukulele az iskolában, Bk : a legszórakoztatóbb & egyszerű játékmód

'Ukulele az iskolában, Bk : a legszórakoztatóbb & egyszerű játékmód

HUF 1238.40

Az összeg

A Stanford Egyetem zeneprofesszora, Steve Sano és a hatszoros GRAMMY-díjas Daniel Ho évtizedes előadói és oktatói tapasztalatokra támaszkodva hozza meg az Ukulele-t az iskolában, egy egyedülálló és felhatalmazó módszert, amely szórakoztatóvá és egyszerűvé teszi a tanulást! Az első benyomások egy életen át tartanak, és ez a bevezető program célja, hogy a zene iránti szeretetet a diákokban, szilárd zenei alapot biztosítson, és élénkítse az iskolákat az ideális tantermi eszközzel . . az ukulele! Ingyenes MP3 audio fájlok és óravázlatok állnak rendelkezésre. 'Ukulele az iskolában, Bk 1 : A legszórakoztatóbb egyszerű játékmód! (Hallgatói könyv).


Az áruval kapcsolatban

A kategória hasonló árui

Tom Waits-Antológia
  • Új

Tom Waits-Antológia

HUF 2.67

(Music Sales America) Teljes zongora / vokális feldolgozások a költő / dalszerző / színész több mint 20 legnagyobb slágerének akkorddiagramjaival, többek között : Ol' 55 Jers

Operai Antholog Kötet
  • Új

Operai Antholog Kötet

HUF 2026.80

(Énekgyűjtemény) Tartalom : Verdi : Eri tu che macchiavi ( Un ballo in maschera) Per me giunto (Don Carlo) Lo vedere, veglio audace (Ernani) L ' onore! Tolvajok! (Falstaff) és álom?