Las Palmas Közepes Piros Chile Szósz, Oz Lehet

Las Palmas Közepes Piros Chile Szósz, Oz Lehet

HUF 1.67

Az összeg

Adjon hozzá néhány mély ízt és rúgjon mindennapi ételeihez a Las Palmas Medium Chile mártással 28 oz. Használja ezt a határtól délre lévő tételt tacókkal, fajitákkal, tojásokkal és sok más élelmiszerrel. A Mexikói vörös chile szósz szárított piros chile paprikával, olívaolajjal, fokhagymával és számos más fűszerrel és fűszerrel készül. A finom és vastag szósz csak 15 kalóriát tartalmaz adagonként, és gluténmentes. Fűszerezze ételeit egészséges, kiadós mártással, amelyben nincs koleszterin vagy zsír. Ez a közepes ízű ételízesítő könnyen tárolható, erős és könnyen nyitható dobozban található. Top az ételek egy rúgás paradicsom és fűszer, hogy ki a természetes ízek. Las Palmas közepes vörös Chile szósz : kiváló a-vitamin forrás. A Las Palmas red chile szósz alacsony koleszterinszinttel rendelkezik.


Az áruval kapcsolatban

A kategória hasonló árui

HERDEZ CASERA HOT SALSA, OZ
  • Új

HERDEZ CASERA HOT SALSA, OZ

HUF 415.80

Élvezheti a hiteles ízt ezzel a 12 Herdez Casera Hot Eredape Mexikói Salsa, 28 oz kannák csomagjával Finom, fűszeres ízlést ad az étkezéshez, vagy ha mártásként szolgálja fel..

Sadie nem olyan forró Salsa, 16oz
  • Új

Sadie nem olyan forró Salsa, 16oz

HUF 3177.90

A Sadie ' s of New Mexico egy ikonikétteremlánc Albuquerque ben, amely autentikúj mexikói ételeket szolgál fel 60 évek A Sadie ' s NotasHot Salsa egy díjnyertes salsa, amely csak a