Rush pár ovális cipőfűző sportcipő Alkalmas sport futócipő, és a kötél Egy méret S2634

Rush pár ovális cipőfűző sportcipő Alkalmas sport futócipő, és a kötél Egy méret S2634

HUF 3599.10

Az összeg

Csomagolás : 2 pár (4 cipőfűző) teniszcipő, mindegyik 47 hüvelyk (ha 1 cm-t rendelsz, kapsz 2 pár cipőfűzőt); hossza hiba tartomány : 2-3cm (ezek a cipőfűzők mérve és vágva, és lehet, hogy hiba 2-3cm);. Anyag : Poliészter, körülbelül 2 cm hosszú; egy jobb módja annak, hogy megtalálják futócipő csipkék, hogy a jelenlegi csipkék ki a cipő vagy csizma, és mérje meg őket a végétől a végéig. Ez az új csipkék hossza-ha a régi csipkék túl hosszúak vagy túl rövidek, akkor adja hozzá vagy vonja le a hosszúságot az új fűzőkből. Ez az ovális cipő alkalmas gyermek-és felnőtt cipők / futócipők / cipők / teniszcipők / cipők / csizmák stb. Ez a cipő csipke alkalmas cipők, csizmák, golfcipők, teniszcipők, Kosárlabda cipők és futócipők számára. Ez több mint 42 színes minták és a különböző hosszúságú közül lehet választani. A textúra gyönyörű!. Megjegyzés : Ez a cipő csipke alkalmas felnőtteknek, férfiaknak és nőknek, valamint fiúknak és lányoknak. A különböző számítógépek fényhatásai miatt a csipke néhány finom színkülönbsége elkerülhetetlen! Üdvözöljük a boltban. Rush 2 pár ovális cipőfűző sport cipőfűző Alkalmas sport / futócipő, és a kötél egy méret, a könnyű kávé, a s2634.


Az áruval kapcsolatban

A kategória hasonló árui

Felhő papucs nőknek és férfiaknak
  • Új

Felhő papucs nőknek és férfiaknak

HUF 989.10

Termék Description Ergonomic Design & vastag talp etilénvinilacetát anyag rendkívül puha Bővebben 3 lépés az egyéni illeszkedéshez a Felhőlemezekhez (túl nagy vagy túl kicsi) 1.

Titan Vissza Navy Standard Méret
  • Új

Titan Vissza Navy Standard Méret

HUF 2.00

BrandVIZARI, 600 D Poly / Jacquard keverék anyag hálós elülső zsebbel, hogy 5 méretű labdát tartson Zsebek és rekeszek széles választéka sporteszközökhöz, vizes palackokhoz