Surecall sc-szerelő-pólus L-tartó tartó

Surecall sc-szerelő-pólus L-tartó tartó

HUF 3.33

Az összeg

A Sure Call univerzális L-tartós tartója lehetővé teszi, hogy magasabbá tegye a mobiltelefon-emlékeztető antennát az optimális mobilfogadáshoz. Ez a tartó bármilyen sík felülethez kapcsolódik, beleértve a tetőt, a fasciát, a ház vagy a fedélzeti sín oldalát. Az U-Bolt Hardward tartozik. A Sure Call univerzális L-tartós tartója lehetővé teszi, hogy magasabbá tegye a mobiltelefon-emlékeztető antennát az optimális mobilfogadáshoz. Ez a tartó bármilyen sík felülethez kapcsolódik, beleértve a tetőt, a fasciát, a ház vagy a fedélzeti sín oldalát. Az U-Bolt Hardward tartozik. Jellemzők L konzol tartó. Tartalmazza az U-Bolt hardvert a donor antenna J-bárba tartó szereléséhez.


Az áruval kapcsolatban

A kategória hasonló árui

Lyman Turbo Sonic tok tisztító
  • Új

Lyman Turbo Sonic tok tisztító

HUF 33873.30

A Lyman's Turbo Sonic 6000 115 Volt 6,3 kvart tartályt tartalmaz (12,8 "x 8 " x 3,9 ") a kézifegyver vagy a több pisztoly keret tisztításához Legfeljebb 1300 9 mm es eseteket tisztít.

Drain Out Crystal Drain Cleaner
  • Új

Drain Out Crystal Drain Cleaner

HUF 5309.10

Drain Out Crystal Clog eltávolító A csatornák törlése és eltávolítja a csatornavezetékeket jobban és gyorsabban, mint a folyékony eltömődő eltávolítók Ez a kereskedelmi er�