A Home Gyűjtemények Kültéri Padlószőnyegek És Lábtörlők, Bézs, 23 38

A Home Gyűjtemények Kültéri Padlószőnyegek És Lábtörlők, Bézs, 23 38

HUF 1.33

Az összeg

Több, mint egy dekoratív tartozék ez a gumi & kókuszrost öntött lábtörlő nehéz gumi hátlappal készül, amely rögzíti a helyén, miközben a cipőből & csizmából szennyeződést & törmeléket kefél. A csomózott kókuszrost megkönnyíti súroló talp tiszta. 100% kókuszrost kókuszrost : a természetes rostos arc tökéletes felületet biztosít a vendégek számára, hogy megtöröljék cipőjüket, mielőtt belépnének otthonába. A nagy súlyú öntött gumi szegély szilárdan rögzíti a szőnyeget a helyén. Helyezze minden külső ajtó előtt : használja a teraszon, a garázsban, a mosókonyhában, a bejáratnál, és bárhol, ahol nagy a forgalom kívülről. Tökéletes méret a nagy bejárathoz : a lábtörlő mérete 38 "X 23", vastagsága 0,6", így az ajtó könnyen áthaladhat a szőnyegen anélkül, hogy elakadna. Dekoratív kialakítás : egyedi megjelenést kölcsönöz a bejárati ajtónak vagy a hátsó ajtónak, miközben nagyon funkcionális. CSAK FEDETT KÜLTÉRI TERÜLETEKEN HASZNÁLHATÓ. NE TEGYE KI KÖZVETLENÜL NAPFÉNYNEK VAGY ESŐNEK.


Az áruval kapcsolatban

A kategória hasonló árui

Waverly Üdvözlet Piros Lábtörlő
  • Új

Waverly Üdvözlet Piros Lábtörlő

HUF 1.00

Hozzon létre egy különleges üdvözlő érzést a bejáratnál, a tornácon vagy a fedélzeten egy bájos szabadtéri szőnyeggel a Waverly Greetings kollekcióból a Nourison számára..

Hello Sunshine Lábtörlő
  • Új

Hello Sunshine Lábtörlő

HUF 2.67

Köszöntse a vendég Style DII lábtörlők állnak rendelkezésre a különböző aranyos és színes stílusok; Ön képes lesz arra, hogy megtalálja az egyik, hogy csak jobb az otthoni