Jockey Essentials Női pamut Stretch vágott alvó nadrág, S-3X méretű

Jockey Essentials Női pamut Stretch vágott alvó nadrág, S-3X méretű

HUF 3.00

Az összeg

A Jockey Essentials kivágott alvó nadrágja egy tágas, érzésű kedvenc, amelybe szeretni fogsz a nap végén. Nyugodt, rugalmas és szuper puha, ezek a nadrágok ideálisak pihenéshez vagy alváshoz. Két első zseb hozzáadja a laza hangulatot és az általános kényelmet. Mint az összes Jockey® termék, a Jockey® Essentials -t úgy tervezték, hogy kényelmet, minőséget és illeszkedést biztosítson - mindezt a 100% -os elégedettségi garanciánk támogatásával. Anyag : 48% pamut/47% organikus pamut/5% spandex. Gondozás : Gépmosható. Származási ország : importálva. Méret : A modell S. méretű. Fit : nyugodt. Felkelés : Közép-emelkedés. Bezárás : Pull-on stílus; Széles elasztikus derékpánt. Zsebek : Két első zseb. Jellemzők : Stretch szövet a kényelmes illeszkedés érdekében; Szuper-puha érzés. A nők kivágott alvó nadrágja a Jockey Essentials -től. - Jellemzők : Stretch szövet a kényelmes illeszkedés érdekében; Szuper-puha érzés. - A nők kivágott alvó nadrágja a Jockey Essentials -től.


Az áruval kapcsolatban

A kategória hasonló árui

Minnie Mouse női hálóruha nadrág
  • Új

Minnie Mouse női hálóruha nadrág

HUF 1348.20

Úgy tervezték, szuperpuha szövet A végső éjszakai alvás, ezek Minnie Mouse sleep kocogók vonás egy könnyű Elasztikderék egy könnyed módja annak, hogy rúg vissza, és pihenjen.

Bajnok a női alvás szorosan
  • Új

Bajnok a női alvás szorosan

HUF 1258.20

A Champion női alvás szorosan nem túl szoros és nem túl laza, csak tökéletes a pihenéshez és a pihenéshez A puha, pamut nyújtás veled mozog A derékon állítható húzózsinór,