Férfi női könnyű fűtött mellény USB töltőcsomag, elektromos mellény alapréteg

Férfi női könnyű fűtött mellény USB töltőcsomag, elektromos mellény alapréteg

HUF 6479.10

Az összeg

A csomag tartalma : 1 csomag fűtött mellény (méret/szín választható). A Termék Jellemzői : . Tiszta és személyre szabott kialakítás : könnyű szigetelt, hogy sokféle módon viselje a korlátlan mozgást; víz-és szélálló. Tartsa melegen a testét és a kezét : 4 szénszálas fűtőelem, amely hőt termel a galléron, a hát közepén, valamint két zseb alatt a mag-test melegéhez. 3 a rendelkezésre álló fűtési beállítások csak egy gombnyomással állíthatók be. Gyors és tartós meleg : 10.000 m Ah akkumulátor 8 órás használathoz. Minden alkalomra : tökéletes a napi ingázáshoz, kutyájának sétálásához a gyors őszi levegőben, a kedvenc futballcsapatának hátsó részén, a téli kabát alatt vagy akár túl hideg irodában!. Könnyű gondozás : Gépben mosható; a fűtőelemek és a mellényszerkezet úgy van kialakítva, hogy 50+ gépi mosási ciklust elviseljen. . Termékleírás : . Termék Neve : Fűtött Mellény. Anyag : Poliészter. Szín : Fekete / Rózsaszín. Méret : felnőttek M-4 XL. Mérettáblázat : a képen látható módon. Megfelelő Emberek : Felnőttek, Férfiak, Nők. Jegyzet : . 1. Kérjük, engedje meg a kis méretkülönbséget a különböző kézi mérések miatt. Megértésüket köszönjük. 2. Mivel Kínai méretűek vagyunk, ha két méret között habozik, kérjük, válasszon nagyobb méretet. 3. Ha bármilyen kérdése van termékeinkkel kapcsolatban, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot, támogatni fogjuk Önt. Fűtött Mellény Nőknek & Férfiak. Fűtött mellény USB töltő elektromos Testmelegítő. 4 szénszálas fűtőelemek hőt termelnek. 3 rendelkezésre álló fűtési beállítások.


Az áruval kapcsolatban

A kategória hasonló árui

Nyári Őszi Megtakarítási Ügyletek
  • Új

Nyári Őszi Megtakarítási Ügyletek

HUF 0.67

Isten hozott Juebongban ! Kellemes vásárlási élményt kívánunk üzletünkben Kérjük, gondosan ellenőrizze a mérettáblázatot a termék képén vagy leírásában A mindennapok job

Summit Fleece FullZip Kabát
  • Új

Summit Fleece FullZip Kabát

HUF 2.67

Tágas, reverzibilis nedvességelvezető rövid, amely kettős feladatot lát el összekapcsolt csővezetékekkel A Posi Charge technológia kiváló légtelenítési ellenállást kínál..