A szívem szemei

A szívem szemei

HUF 2019.60

Az összeg

Christopher Duffley -ről : Christopher Duffley csak 50 % -os túlélési esélyével lépett be ebbe a világba. A 26. héten idő előtt született Christopher mindössze 1 font, 12 oz. És pozitívnak bizonyult a kokain szempontjából. Csodálatos módon túlélte, de a szembetegség, a koraszülött retinopátia (ROP), egy olyan betegség, amely sok koraszülött csecsemő szemét befolyásolja, 6 hónapos koráig teljesen vakvá tette őt. Mivel született szülei kábítószer -függőségük miatt nem tudják gondozni őt, Christopher -t a kórházból nevelőgondozásba engedték. De Christophers küzdelmei nem voltak a történet vége. Amikor biológiai nagynénje és férje, Christine és Stephen Duffley megtudta, hogy Christopher nevelőgondozásban volt, ők keresték őt. Miután megtalálták a gyermeket, hazahozták New Hampshire -be, hogy családjuk részévé váljanak. Mire elérte az ötéves korát, Christophernek diagnosztizálták az autizmust. Noha ritkán beszélgett, amíg el nem érte az első osztályt, Christophers örökbefogadta az anyát, Christine -t, észrevette képességét, hogy ritmikus zajokat készítsen és tartson be. , A zeneterápia logikus választás volt, hogy segítsen Christophernek megtanulni a kommunikációt, amelyet Christine szerint gyakrabban énekelt, mint beszélgetést. És amikor énekelt, tökéletes hangmagasságban volt. Noha a körülmények nehézek voltak, és kihívásokkal küzdöttünk, sok örömöt és még sok áldást találtunk - mondja Christine Duffley. A családi élet tökéletlen és rendetlen, és a szeretet, a megbocsátás és az elhagyás útja volt. Mindezen keresztül azonban hálásak vagyunk, hogy a Christophers biológiai szülők életet választottak, és most Isten ezt az életet használja, hogy megérintse a világot Krisztus számára. A szívem szeme.


Az áruval kapcsolatban

A kategória hasonló árui

Red Kap® női redős twill nadrág
  • Új

Red Kap® női redős twill nadrág

HUF 0.67

Növelje munkáját a klasszikredős nadrágunkban Az egyenes lábakkal nyugodt illeszkedésben ezek a nadrágok kényelmesek és profiak Két elülső zseb és egy zseb a csípőn hozzáadj

Lyman Turbo Sonic tok tisztító
  • Új

Lyman Turbo Sonic tok tisztító

HUF 33873.30

A Lyman's Turbo Sonic 6000 115 Volt 6,3 kvart tartályt tartalmaz (12,8 "x 8 " x 3,9 ") a kézifegyver vagy a több pisztoly keret tisztításához Legfeljebb 1300 9 mm es eseteket tisztít.