Thinsont 8K 60FPS 4K 144fps DisplayPort-DisplayPort kábel 1. Változat nagyfelbontású Video Audio átviteli kábel fonott

Thinsont 8K 60FPS 4K 144fps DisplayPort-DisplayPort kábel 1. Változat nagyfelbontású Video Audio átviteli kábel fonott

HUF 0.67

Az összeg

p > jellemzők.Funkció.A termék alkalmas fogadó eszközök és kijelző eszközök, amelyek?MINI-DP / DP interfészek. A termék kétirányú átvitelt érhet el az audio és video átviteli funkciók, például asztali számítógépek, notebook számítógépek, monitorok és egyéb berendezések eléréséhez.Nagy felbontású átvitel.Megfelel a DP1.4 társítási követelményeknek, a sávszélesség 32.4 Gbps, a felbontás akár 8 K/60fps, 4 K/144fps, a dinamikus HDR, az NVIDIA G-SYNC, a Free Sync, a 3 D stb.Nagy teljesítmény.Az ónozott réz és a háromrétegű árnyékolás kialakítása elegendő ahhoz, hogy kiváló minőségű és stabil video-és audiojeleket továbbítson anélkül, hogy aggódna a vizuális és audio hibák, tárgyak és audio/video szinkronizálási problémák miatt.Tartós minőség.30 AWG ónozott rézhuzal mag, plusz PP fonal sodrott háló, PE védőhéj és aranyozott csatlakozók használatával biztosítható a gyakori dugulás és hajlítás, és nem könnyű károsodni.Áramkör védelem.Az aranyozott csatlakozók, a rézvezetők, a fólia és a fonott ház kombinálva kiváló kábelteljesítményt és megbízható csatlakoztathatóságot, valamint többszörös védelmet, például túlfeszültséget, túláramot és rövidzárlatot biztosítanak.?MŰSZAKI ADATOK.Anyag : PE + réz.Elem színe : szürke.Felbontás : 8 K / 60fps, 4 K/144fps.Hossz : 2m/78.6 hüvelyk.Nettó súly : 99g / 3.49 oz. Funkció : a termék alkalmas mini-DP/DP interfészekkel rendelkező fogadó eszközökhöz és megjelenítő eszközökhöz. A termék kétirányú átvitelt érhet el az audio és video átviteli funkciók, például asztali számítógépek, notebook számítógépek, monitorok és egyéb berendezések eléréséhez. Nagy felbontású átvitel : DP1.4 társítási követelményekkel, sávszélesség 32.4 Gbps, felbontás akár 8 K/60fps, 4 K/144fps, dinamikus HDR, NVIDIA G-SYNC, AMD Free Sync, 3 D stb. Nagy teljesítmény : ónozott réz és háromrétegű árnyékolás esetén elegendő a kiváló minőségű és stabil video-és audiojelek továbbítása anélkül, hogy aggódnának a vizuális és audio hibák, tárgyak és audio/video szinkronizálási problémák miatt. Tartós minőség : 30 AWG ónozott rézhuzal mag, plusz PP fonal sodrott háló, PE védőhéj és aranyozott csatlakozók használatával biztosítható a gyakori dugulás és hajlítás, és nem könnyű károsodni. Áramkör védelme : aranyozott csatlakozók, réz vezetők, fólia és fonott kombinálva kiváló kábel teljesítményt és megbízható kapcsolatot, és több védelmet, mint a túlfeszültség, túláram, és.


Az áruval kapcsolatban

A kategória hasonló árui

OmniMount OC80T Tilt TV fali tartó
  • Új

OmniMount OC80T Tilt TV fali tartó

HUF 2.00

Döntse előre a TVt a vakító fény csökkentése vagy a felső telepítések érdekében Ideális a hátsó betöltő csatlakozókkal rendelkező TVkhez A Lift n Lock funkció egyszer�

Szörny HDMI 6-ft 2. Szénkábel
  • Új

Szörny HDMI 6-ft 2. Szénkábel

HUF 3.33

Szerezzen 4 K felbontást a Monster HDMI 6 láb 2.0 Szénkábellel Bármely két eszköz csatlakoztatásával a lehető legszembetűnőbb kijelzőket kapja meg Akár 60 HZes (ciklmásodperc)