Warners Boldog előnyök Dig-mentes mikroszálas rövid RS9043W

Warners Boldog előnyök Dig-mentes mikroszálas rövid RS9043W

HUF 1.67

Az összeg

Ezek a kényelmes, mindennapi rövidnadrágok eltűnnek a ruházat Alatt, köszönhetően a könnyű mikroszálas anyagoknak, amelyek laposan helyezkednek el a bőrön. A puha derékpánt, amely nem fog ásni, sima formát és egész napos kényelmet biztosít. Majd viselni őket ismétlés. Az első naptól kezdve tökéletesítettük azt a művészetet, hogy mindent megadunk Önnek, amire szüksége van (és szeretne) hihetetlen értéken. Warners. Csak erre van szükséged. Teljes lefedettség rövid Bugyi. A sima derékpánt minimalizálja a duzzanatot. Az elasztán finom nyújtást biztosít a pontos illeszkedés érdekében. A címke nélküli kialakítás nem biztosít viszketést. Stílus száma : RS9043 W.


Az áruval kapcsolatban

A kategória hasonló árui

Craque-o' - Doom [bőr kötött]
  • Új

Craque-o' - Doom [bőr kötött]

HUF 14894.10

Válassza ki a kívánt színt további költségek nélkül! Fedezze fel a további lehetőségeket a 'További képek' gombra kattintva, és értesítsen minket választásáról emailben.

Női 6PK mikroszálas rövid
  • Új

Női 6PK mikroszálas rövid

HUF 2.67

Élvezze a mindennapi kényelmet a Fruit of the Loom Női Hatcsomagú mikroszálas rövidnadrággal Ez a fehérneműkészlet diszkrét profillal rendelkezik, amely teljesen láthatatlanná v