Sofia farmer, Sofia Vergara aszimmetrikus zip moto dzseki, női

Sofia farmer, Sofia Vergara aszimmetrikus zip moto dzseki, női

HUF 3150.00

Az összeg

Revedje a stílusodat egy divatos műbőrmoto dzsekivel a Sofia Jeans -től, Sofia Vergara -ból. Frissítve egy mod aszimmetrikus cipzárral. Kizárólag a. Para nuestra comunidad de habla Hispana : Revive tu estilo con una moderna dzseki tipo motocicleta de piel sintévica de safia farmer de Sofia Vergara. Modernizada con un cierre de cremallera asimétrico. Exclusivamente en. Kiemelt modellmérések : Magasság : 5'10 ", derék : 26", mellszobor : 33 ", csípő : 36"/Medidas de la Modelo : Estatura : 5'10 ", Cintura : 26", Busto : 33 ", Caderas : 36 ". A bemutatott modell S/La Modelo Viste Una Talla Pequeña (S) méretét visel. Kb. Hossz : 22 "/largo aproximado : 22". Aszimmetrikus cipzár első bezárása; Signature Metal szegecsek/Cierre Frontal Asimétrico con cremallera; Remaches Metálicos Exclusivos. Elülső nyitott zsebek/Bolsillos Delanteros Abiertos. Epaulettes a vállaknál/charretetas en los hombros. Bélelt/Forrada. 100% poliészter/100% polierster. Gépmosó/Lavado A Máquina. Importált/de importación. Sofia farmer, Sofia Vergara. Van valami a ruhák kulturális keverékéről, szexualitásáról és energiájáról, amely magabiztosnak érzi magát - viseljen valamit, amit abszolút szeretsz.


Az áruval kapcsolatban

A kategória hasonló árui

Idő és tru női Dolman ruha
  • Új

Idő és tru női Dolman ruha

HUF 1529.10

Csúsztassa be az erőfeszítés nélküli stílusba ezzel az aranyos Dolman ruhával az időről és a TRU tól A puha pamutkeverékből készült szövetből a ruha jól érzi magát a bő

Nincs határ a juniors velúr kocogók
  • Új

Nincs határ a juniors velúr kocogók

HUF 1440.00

Az alapok, amelyekre szükség van egy lendületre? Lágyabb, mint valaha, ezek a Velorkocogók a határok nélkül egy utalást adnak hímzett részletekkel és luxmegjelenésű kivitelben.