Pampers Pure Protection méretű pelenkák ct doboz

Pampers Pure Protection méretű pelenkák ct doboz

HUF 2112.30

Az összeg

A Pampers Pure Protection pelenkák segítenek megvédeni a babát?s bőr 0% klór fehérítéssel és 100% Pampers védelemmel. Klórfehérítés, illatparabének, latex* és EU 26 allergének nélkül készülnek. Prémium pamutból, puha növényi rostokból és más gondosan kiválasztott anyagokból készült?ők?klinikailag bizonyítottan hipoallergén a baba számára?s finom bőr. Mivel a baba kompromisszumok nélkül megérdemli a bőrszerető ápolást, a Pampers Pure Protection akár 12 órás megbízható szivárgásvédelmet biztosít. Olyan funkciókkal rendelkeznek, amelyeket Ön és a baba szeretni fog, mint például az imádnivaló nyomatok és a megnyugtató nedvességjelző. A Pampers Pure Protection pelenkák 100% - ban tanúsított megújuló villamos energiával és fenntartható forrásból származó fapéppel készülnek. * A természetes gumi latex, a pamut és a cotton enhanced pecsétje a Cotton Incorporated védjegye. a cotton enhanced puha külső burkolat 15% pamutot tartalmaz. A Pampers Pure Protection pelenkák klórfehérítés, illatanyag, krém, parabének és EU 26 allergének nélkül készülnek. Prémium pamutból, puha növényi szálakból és más gondosan kiválasztott anyagokból készül. Klinikailag bizonyított hipoallergén; akár 12 óra megbízható Pampers szivárgás elleni védelem. Úgy tervezték, imádnivaló nyomatok és Pampers megnyugtató nedvesség indikátor; Készült 100% tanúsított megújuló villamos energia és fenntartható forrásból származó fa cellulóz.


Az áruval kapcsolatban

A kategória hasonló árui

Pampers - Cruisers pelenkák szuper
  • Új

Pampers - Cruisers pelenkák szuper

HUF 898.20

A Pampers cirkálók háromirányú illesztéssel rendelkező pelenkák adaptálódnak, hogy a lábak, a derék és az alsó rész körül illeszkedjenek, így a csecsemőknek a legmegfelel�

Szereti A Pelenkák Mérete 5, Gróf
  • Új

Szereti A Pelenkák Mérete 5, Gróf

HUF 2.67

Nincs munka túl nagy, nincs kölyök túl kicsi! Luvs pelenkák új mancs Patrol minták van a hátadés a feneküket A Luvs mostantól akár 12 órás védelmet is biztosít éjjelnappal..