Disney Winnie A Micimackó női grafikus személyzet zokni, 10 csomag, 4-10.

Disney Winnie A Micimackó női grafikus személyzet zokni, 10 csomag, 4-10.

HUF 0.67

Az összeg

Bármely igaz pofa rajongó számára ezek a grafikus személyzet zokni színt és szórakozást hoznak az alapjainak fiókjába, különféle mintákkal, amelyek a száz hektáros fa lakosait mutatják be. Lélegezhető és kényelmes egy sokoldalú személyzet hosszában, ezt a szuper méretű 10-csomagot lefedi, majd néhányat, elegendő párral, hogy átfedje a hét-és még mossa meg a napokat. Anyag : test : 97% poliészter/3% más szálak; Talp : 100% poliészter. Gondozás : Gépmosható. Származási ország : importálva. Tartalmaz : 10 pár zokni. Méret : cipőméret 4-10. Jellemzők : sávos gallér; varrott lábujj; Grafikus nyomtatás. © Disney, Minden jog fenntartva. Winnie a pofa grafikus személyzet zoknit a nők számára.


Az áruval kapcsolatban

A kategória hasonló árui

Karácsonyi zokni csomag
  • Új

Karácsonyi zokni csomag

HUF 1169.10

Ladies 2 Párcsomag 9 "Crew Socks Ladies Poly / Spandex divat ünnepi tematikzokni 2 páros csomag, 9" legénység toll fonal szórakoztató díszítések egy méretűek, a Ladies cipő mér

Női kontúrbélés, 2 csomag
  • Új

Női kontúrbélés, 2 csomag

HUF 2.33

A No Nonsense női kontúros vonalú egy újabb szintű kényelmet ad a cipőjéhez, és most már elérhető egy 2 csomagban, hogy még nagyobb értéket és változatosságot biztosítson.