Nincs határ, a férfiak és a nagy férfiak 9 ”-es nyugodt fitt ács rövidnadrágja, méretek 28-46

Nincs határ, a férfiak és a nagy férfiak 9 ”-es nyugodt fitt ács rövidnadrágja, méretek 28-46

HUF 1.67

Az összeg

Nincsenek határok nyugodt fitnesz ács rövidnadrágja a tökéletes pár a jelenlegi munkához. A térd fölé ütve ezeknek a rövidnadrágnak a vágása veled működik, így lehajolhat, meghajolhat és mozoghat, amire szüksége van. A zsugorodásszabályozáshoz mosott ruhadarabot, ezek a pamut ács rövidnadrágok az első naptól kezdve a behatolási kényelmet biztosítják. Hármas varrott varratok, megerősített rúd-ragasztás a feszültségpontokban, valamint egy kalapácshurok és szerszámzsebek egész napos kényelmet nyújtanak. Kizárólag a. Anyag : 100% pamut. Gondozás : Gépmosható. Származási ország : importálva. Méret : A modell 6'1 ”, és 32 -es méretű, illeszkedés : nyugodt. Rise and Inseam : közepes emelkedés; 9 ”Inseam. Bezárás : gomb bezárása cipzárral. Zsebek : 5 zseb stílusú; 3 Az oldalsó szerszámzsebek alapvető fontosságúak. Jellemzők : A zsugorodásszabályozáshoz mosott ruhadarabfesték; övhurok; Kalapács hurok. A férfiak nyugodt ács rövidnadrágja a határok nélkül.


Az áruval kapcsolatban

A kategória hasonló árui

Ortal Kompressziós Rövidnadrág
  • Új

Ortal Kompressziós Rövidnadrág

HUF 8099.10

Teljesítmény a mi Ortal kompressziós rövidnadrág kifejezetten harci sportok A rövidnadrág zárt tömörítéssel rendelkezik, száraz technológiával a kényelem érdekében...

Craque-o' - Doom [bőr kötött]
  • Új

Craque-o' - Doom [bőr kötött]

HUF 14894.10

Válassza ki a kívánt színt további költségek nélkül! Fedezze fel a további lehetőségeket a 'További képek' gombra kattintva, és értesítsen minket választásáról emailben.