GMAA568002-KÉK IPAD MINI KÉSZLET VÉDELEM FREESTYLE

GMAA568002-KÉK IPAD MINI KÉSZLET VÉDELEM FREESTYLE

HUF 3775.50

Az összeg

Bemutatjuk Mazz Freestyle Folio Kit i Pad mini a végső egyablakos megoldás minden alapvető kiegészítők! Hagyja abba az üzletek közötti futást, hogy kiegészítőket találjon az i Pad mini készülékéhez. Mazz Freestyle Folio Kit minden tartozékot meg kell védeni a tablet készülék.
A készlet tartalmaz egy felszerelt, 100 százalékos farmer gyártmányú Freestyle Folio tokot az i Pad mini számára, amely támogatja az automatikus alvás funkciót és a többszögű tájkép megtekintését, egy antibakteriális képernyővédőt, amely az E. coli és az S. auerus baktériumok akár 99 százalékát megöli, egy fém visszahúzható tollat és egy mikroszálas tisztítókendőt. A Mazz folio készletei a piacon elérhető legszélesebb készletek. Penge hossza : 12 ban ben. Penge szélessége : 9-1/2 ban ben. Fogantyú hossza : 30 ban ben. Penge Anyaga : Edzett Acél . Fogantyú Anyaga : Északi Fehér Kőrisfa . Penge Pont Stílus : Négyzet . Penge Típusa : Nyissa Vissza . Aljzat hossza : 11 ban ben. Különleges jellemzők : acél és fa D-markolattal, előre-fordulási lépéssel és kettős szegecsekkel . Használat : nehéz és laza anyagok átvitelére.


Az áruval kapcsolatban

A kategória hasonló árui

Prestige iPad Pro 12.9 védő tok
  • Új

Prestige iPad Pro 12.9 védő tok

HUF 2.00

A "Prestige Folio" egy karcsú és modern i Pad tok az i Pad Pro 12.9 "(20182021) A Prestige Folio az összes dobozt becsapja, amit keres! A gazdag műbőr és fém elemek megemlítik ezt a