Smart Step kisgyermekek közepes szélességű horog és hurok sétacipő-Fekete, 7

Smart Step kisgyermekek közepes szélességű horog és hurok sétacipő-Fekete, 7

HUF 1799.10

Az összeg

Smart Step kisgyermekek közepes szélességű horog és hurok sétacipő. Védje a lábát kívül, amikor megteszik az első lépéseket. Úgy tervezték, hogy a baba lábát szem előtt tartva a szilárd lapos fenék kényelmes támogatást nyújt, míg a kerek lábujj tartja a bokákat és a lábakat előre. Kiváló minőségű bőrből készült, amely minden kalandot kibír, a Josmo First Walker a legjobb választás a szülők és a családok számára. Hook & hurok bezárása a könnyű be-és kikapcsoláshoz. Minden lábnak megfelelően kialakított, közepes és széles méretű alternatívákat kínálunk. Vissza az iskolába! Ezek a cipők kiválóan alkalmasak mindenféle iskolai környezetre kényelmes : kiváló minőségű anyaga miatt egész nap kényelmesek maradnak. Könnyű viselet : hihetetlenül kényelmes kialakításuknak köszönhetően ez a lábbeli szellő. Tartós : a varrott talp teszi ezeket az utolsó keresztül kopás. Kiváló minőség : szakszerűen kialakított cipő, viselőjére gondolva készült. Védő : annak biztosítása érdekében, hogy gyermeke minden lépése biztonságos legyen bármely tevékenységében.


Az áruval kapcsolatban

A kategória hasonló árui

Valentin-napi ajánlatok
  • Új

Valentin-napi ajánlatok

HUF 2699.10

Méret : 34 minket : 4 UK : 2.5 EU : 34.5 Hossz : 22cm / 8.66" Méret : 35 minket : 4.5 UK : 3 EU : 35 Hossz : 22.5 cm / 8.86" Méret : 36 minket : 5.5 UK : 3.5 EU : 36 Hossz : 23cm / 9.06"

ROBBIN Disteny nyomában
  • Új

ROBBIN Disteny nyomában

HUF 3600.00

DISTENYbarna sarkú Cape ROBBIN ezek Disteny magas sarkú egy ultraelbűvölő mellett a gyűjtemény Tartalmaz egy klassziknyitott lábujj és egy párnázott talpbetét a kényelmes visele