Zerodis Newton bölcsője acél golyó fizika tudomány Inga lakástextília játékasztal, Tudományos golyó, golyó Tudományos

Zerodis Newton bölcsője acél golyó fizika tudomány Inga lakástextília játékasztal, Tudományos golyó, golyó Tudományos

HUF 0.67

Az összeg

Leírás : Ez az eszköz demonstrálja a lendület és az energia megőrzését egy sor lengő golyón keresztül. Húzza vissza egy vagy több golyót, engedje el őket, és ugyanannyi golyó lendül fel a másik oldalon.Jellemzők : kiváló oktatási tudomány gadget. Nem csak egy ingát mutat be, hanem a lendület és az energia megőrzésének törvényeit is mutatja.Tudományos játék. Ha fáradtnak érzi a tanulást és a munkát, keverheti a golyókat, hogy hallja a csengő hangot, hogy megkönnyítse.Kiváló oktatási és tudományos gadget, a saját maga darab tudományos történelem és fedezze fel jelentős értékeket a fizika.Húzza vissza egy vagy több golyót, engedje el őket, és ugyanannyi golyó lendül fel a másik oldalon.Nagyszerű otthoni díszekhez, dolgozószobákhoz vagy irodai asztali dekorációs kiegészítőkhöz stb. Szintén jó születésnapi ajándék és a gyerekek játék.Leírás : Állapot : 100% brand new Material : műanyag + Iron Color : szelet Méret : 18 x 11 x 14cm / 7.09 x 4.33 x 5.51 hüvelyk(kb.) Csomag tartalma : 1 x Golyó Toy Note : 1. Kérjük, engedélyezze az 1-2 cm-es hibát a kézi mérés miatt, és győződjön meg róla, hogy nem bánja a megrendelés előtt.2. Kérjük, értse meg, hogy a színek létezhetnek kromatikus aberráció, mint a képek különböző elhelyezése. Kiváló oktatási tudományos eszköz. Nem csak egy ingát mutat be, hanem a lendület és az energia megőrzésének törvényeit is mutatja. Tudományos játék. Ha fáradtnak érzi a tanulást és a munkát, keverheti a golyókat, hogy hallja a csengő hangot, hogy megkönnyítse. Kiváló oktatási és tudományos gadget, a saját maga darab tudományos történelem és fedezze fel jelentős értékeket a fizika.


Az áruval kapcsolatban

A kategória hasonló árui

New York Trivia
  • Új

New York Trivia

HUF 2.67

Vegyünk egy utazás Empire State New York Trivia! Egy elegáns és hordozható dobozban ezek a 140 feleletválasztós kérdés szórakoztató trivia kihívás, bárhol is akarsz játszani!

Lila Bogyó Pom Pom Mellkas
  • Új

Lila Bogyó Pom Pom Mellkas

HUF 2.33

A lila bogyó Pom Pom Mellkas egy bájos köteg két az egyben szórakozás Belül minden Mellkas rejt egy szép rengeteg szórakoztató n ' bolyhos pom pom gyöngyök string egyedi kiegész