Adesso Sahara Asztali Lámpa

Adesso Sahara Asztali Lámpa

HUF 64638.00

Az összeg

Az Adesso Sahara asztali lámpa fa alapja négyzet alakú, így kiválóan alkalmas arra, hogy végasztal-asztaldíszként vagy az irodai íróasztal sarkában jelenítse meg. Ennek az asztali lámpának a magas, téglalap alakú árnyalata bézs színű papírból készül, amely kiszűri a világítást. Egyetlen izzó található az asztali lámpa árnyékának közepén, biztosítva a meleg és barátságos sugárzást. A húzóláncos működés klasszikus tapintást kölcsönöz ennek az asztali lámpának, és annak 5 láb. a kábel sokoldalúságot kínál az elhelyezés terén. Méretek : 8 W x 8 D x 26 H in. Erős fa alap. Csiszolt acél kivitelben. Téglalap alakú bézs papír árnyalat. Húzó lánc működése. Felszerelt 5-ft. tápkábel. Szükséges egy 60 wattos CFL vagy izzólámpa (nem tartozék).


Az áruval kapcsolatban

A kategória hasonló árui

Adesso Doppler LED asztali lámpa
  • Új

Adesso Doppler LED asztali lámpa

HUF 1.33

Doppler LED asztali lámpaa Doppler LED asztali lámpa a század közepén modern inspirációval rendelkezik Hat fehér opál Glass globe árnyalatok csoportosulnak össze, hogy hozzon lét

Adesso Eliza Asztali Lámpa, Fekete
  • Új

Adesso Eliza Asztali Lámpa, Fekete

HUF 1799.10

Az Eliza asztali lámpa biztosan kiemelkedik otthonában, függetlenül attól, hogy be vane kapcsolva vagy ki vane kapcsolva A lehetőségek végtelenek ezzel az éles, kortárs stílussal.