A Pioneer Woman Scoop Neck Tank Top, Női

A Pioneer Woman Scoop Neck Tank Top, Női

HUF 0.67

Az összeg

A mindennapokon túl, ez a szellős és könnyű ujjatlan tartály teteje a Pioneer Woman -tól klasszikusnak tartja, mégis modern. Az időtlen ujjatlan kialakítás szemet gyönyörködtető nyomtatási és texturált kreppszövetrel rendelkezik. Tedd fel egy pár rövidnadrággal a hétvégi szórakozáshoz, vagy egy blézerrel és nadrággal az iroda kész megjelenéséért. Kizárólag a. Anyag : 100% poliészter. Gondozás : Gépmosható. Származási ország : importálva. Méret : A modell 5'10 ”, és S. méretű. Fit : nyugodt; 26 ”hosszú. Nyakkivágás : Scoop nyakkivágás. Bezárás : pulóver stílus. Ujjak : ujjatlan. Zsebek : Nincs. Jellemzők : oldalsó rések; allover nyomtatás; Crepe textúra. Ujjatlan tank teteje az úttörő nő nőknek. A Pioneer Woman új ruházati vonala a Ree Drummond szeretett aláírási virágát és kényelmes stílusát szórakoztató, stílusos darabokká teszi, amelyek bármilyen környezetben magabiztosak.


Az áruval kapcsolatban

A kategória hasonló árui

Avia női teljesítménytartály
  • Új

Avia női teljesítménytartály

HUF 3.00

Tegye aktívat az AVIA teljesítménytartályával Ez a stílusos felső készen áll arra, hogy bármilyen edzést a spin osztálytól a jógaig terjesszen Kb Modellmérések : Magasság :

Női fekete camisole felső
  • Új

Női fekete camisole felső

HUF 2689.20

Ez a kényelmes és forma illeszkedő, mégis hízelgő Camisole teteje a 24 / 7 kényelmi ruházatból a tökéletes alsónadrág, a ruhára vagy a kényelmes PJ re Tökéletes minden figur