Női rövidnadrág készletek szív Csizma nyomtatás termés felsők kötszer rövidnadrág hálóruha készletek

Női rövidnadrág készletek szív Csizma nyomtatás termés felsők kötszer rövidnadrág hálóruha készletek

HUF 1349.10

Az összeg

Női 2 darab Lounge szett pizsama szett szív Csizma nyomtatás termés felsők kötszer rövidnadrág hálóruha készletek. Specifikáció : . Anyag : 65% poliészter + 35% pamut. Minta Típusa : Szív Csizma. Elem Típusa : Pizsama Készletek. Csomag Tartalmazza : . 1 x felsők + 1 x rövidnadrág. . Ígéret : . Ha a terméknek bármilyen minőségi problémája van, kérjük, forduljon hozzánk bizalommal, segítünk a probléma lehető leggyorsabb megoldásában. Anyag : 65% poliészter + 35% pamut anyag, könnyű, biztonságos a bőrre és könnyen mosható. Méret : S/M/L. könnyű, puha szövet, csak egy kis nyújtással, álmodozónak érzi magát a bőrén. Design : Rövid ujjú, Kerek nyakú, növényi felsők, kötszer vékony rövidnadrág, szív csizma nyomtatás, nagyon bőrbarát és lélegző. Alkalom : hálóruha, háztartási ruházat, alkalmi viselet, hálószoba, nappali,dátum éjszaka, nászút éjszaka, menyasszony esküvő, ünnep, és fehérnemű fél. Csomag : 1 x felsők + 1 x rövidnadrág. Akár ajándékot keres egy barátjának, akár magát kezeli, ez a készlet biztosan tetszeni fog.


Az áruval kapcsolatban

A kategória hasonló árui

A női plusz húzza röviden
  • Új

A női plusz húzza röviden

HUF 1719.00

Hosszabb, mint egy bermuda, de rövidebb, mint a Capri, a Flextogo húzóhellyú skimmer a térd alá esik, lágy rétegű, Fineline Twillben A csúszós stíla hosszabb Inseam és a straté

Hét női hétvégi rövid
  • Új

Hét női hétvégi rövid

HUF 4769.10

A Seven7 Weekend Short egy vágott stíla meleg napok napján Ez az öt zseb rövid rövid szakaszú, és olyan pusztítással rendelkezik, amely aláhúzza a laza érzést 5 zseb rövid 5 "