A beszélgetés olcsó , a cselekvés drága-Robert L. Lippert filmjei

A beszélgetés olcsó , a cselekvés drága-Robert L. Lippert filmjei

HUF 1746.90

Az összeg

Amikor Spyros Skouras kénytelen volt lemondani a 20th Century-Fox főparancsnokáról, Darryl F. Zanuckot rábeszélték, hogy térjen vissza a stúdióba, hogy átvegye az irányítást. Mivel a stúdió a katasztrófa szélén állt, Zanuck lefékezte az összes projektet, és szinte mindenkit kirúgott. Kivéve egy embert, az egyetlen, aki a stúdiónak dolgozott, aki kenyér-vaj képeket készített, amelyek, ebben a pillanatban, volt az egyetlen olyan film, amelyet a stúdió megengedhetett magának. És ez az ember Robert L. Lippert volt. Robert Lippertet mondott? Sosem hallottam róla. Lippert több mint kétszáz filmet készített, azoknak a kisvárosi kiállítóknak szabva, akiknek hetente kétszer vagy háromszor kellett változtatniuk programjukon. És szerették érte. A Kansas Színház tulajdonosa, Bill Leonard azt mondta kiállítótársainak, hogy " csak álljon sorba ezekkel a Lippert-képekkel, és Ön és a mecénásai boldogok lesznek."Szóval? Még mindig nem hallottam róla. Hallottál már James Clavellről, a Shogun szerzőjéről? Vagy Andrew Mc Laglen, a Mc Lintock igazgatója? Vagy Sam Fuller, a Pickup igazgatója a South Streeten? Csak néhány ember volt, akik Lippert-től kapták meg az első szünetet az üzletben. És ha egyik név sem rémlik, hallottál már a Légyről (1958)? Ezt Lippert készítette. A neve nincs rajta, de soha nem készítette el. Ez a könyv arról az emberről szól, akit egyszer egy zsák mosodaként hagytak egy árvaház lépcsőjén. A Screen Actors Guilddel vívott csatájáról, viharos házasságáról és természetesen a filmjeiről szól. * Szerző : Mark Thomas Mc Gee • ISBN : 9781593935580 • formátum : puhakötés • Megjelenés dátuma : 2014-02-28.


Az áruval kapcsolatban

A kategória hasonló árui

Termékek hordó fogás fém klip 6
  • Új

Termékek hordó fogás fém klip 6

HUF 0.67

A szokásos hordós fogásokat bármilyen stílusú szekrényajtón használják, hogy biztonságos zárást biztosítsanak A mellékelt csavarokkal könnyen felszerelhetők,és tökéletese

Thetford Bajonett Csepegtető Sapka
  • Új

Thetford Bajonett Csepegtető Sapka

HUF 3.33

40750 Bajonett Csepegtető Sapka Illik minden 3 " bajonett csatorna szerelvények Termék típusa : Automatiktartozék Csomag Mennyiség : 1 A termék méretei : 5.08 cm (L) x 14.223 cm (W)