Tuskegee Egyetem Golden Tigers Családi Gyapjú Legénység Pulóver Pulóver

Tuskegee Egyetem Golden Tigers Családi Gyapjú Legénység Pulóver Pulóver

HUF 2.00

Az összeg

Tuskegee Egyetem Arany Tigrisek Családi Gyapjú Legénység Pulóver Pulóver Heather Faszén Kicsi. Új W Republic Ruházati polár pulóver Crewneck Pulóverünk a család szót tartalmazza, színes, digitálisan nyomtatott logóval gyermeke vagy rokona főiskolájáról vagy egyeteméről. Ez az unisex pulóver gyapjú pulóver rendkívül puha és kényelmes. Tökéletes családtagok, testvérek, nagyszülők, nagypapa, nagymama, nagybácsik, nagynénik, unokatestvérek és más családtagok számára, ezek a nyugodt gyapjú pulóverek megmutatják az iskolai büszkeséget és a csapatszellemet! Csak válassza ki a méretét, és amíg rajta van, kap egy megfelelő pulóvert anyának és apának is. Unisex férfi méret : kicsi, közepes, nagy, X-nagy, XX-nagy. Lásd a mérettáblázatot. Anyag : 50% Pamut-Poliészter. Színek : lásd a rendelkezésre álló lehetőségeket. Gépi Mosás. Csökkentett Pilling és lágyabb Air-Jet fonott fonal. 1x1 Sportos borda gallér és mandzsetta Spandex. Nagyszerű NCAA ruházati ajándék ötlet főiskolai hallgatók, főiskolai diplomások, főiskolai sportrajongók, csapatok, edzők, szülők és barátok családtagjainak! Viselje családi szellemét az egyetemen, a családi rendezvényeken és a sportjátékokon. A legjobb főiskolai ajándék olyan alkalmakra, mint a találkozók, Karácsony, Apák napja, Anyák napja, orientáció, nyitott ház, tornaterem, gyakorlat, napi viselet, ünnepek, születésnapok stb. Szerezz egyet mindenkinek a családban!. College Logo digitálisan nyomtatott USA-ban. Hivatalosan a W Republic Apparel engedélyezte.


Az áruval kapcsolatban

A kategória hasonló árui

Isten segítő keze
  • Új

Isten segítő keze

HUF 3149.10

Kínálunk a különböző termékek, amelyek alkalmasak bármikor Élvezze az egyik ilyen újdonság pólók, bevásárló táskák, kötények, boyshorts Terjessze szenvedélyét és fejez

Felnőtt Wicking Polár Hood
  • Új

Felnőtt Wicking Polár Hood

HUF 2249.10

Maradjon száraz, miközben izzad,vagy melegen maradjon az Augusta Sportswear Wicking Fleece kapucnis pulóverében Ez a teljesítmény kapucnis Kényelmes elülső tasakzsebbel rendelkezik.