Pasztell narancssárga & megfelelő lengyel készlet - DND gél és lakk

Pasztell narancssárga & megfelelő lengyel készlet - DND gél és lakk

HUF 1.67

Az összeg

Olyan kiváló minőségű gél körömlakkot keres, amely lenyűgöző, tartós eredményeket adhat anélkül, hogy több rétegre és extra termékekre lenne szükség? Ne keressen tovább, mint a DND Gel Polish! Ezt a kétlépcsős rendszert úgy tervezték, hogy a körömlakk felvitele gyorsabb, könnyebb és kényelmesebb legyen, mint valaha. Kiváló minőségű formulájával a DND gél körömlakk tökéletes választás mindazok számára, akik egészségesebb, erősebb és szebb körmöket szeretnének elérni. És ami a legjobb, nem kell aggódnia az időigényes miatt - egyszerűen vigye fel a fényezést, gyógyítsa meg egy LED-lámpa alatt, és élvezze a lenyűgöző, chipmentes felületet, amely hetekig tart. Tehát, ha készen áll arra, hogy a körömjátékát a következő szintre emelje, miért várjon? Próbálja ki a DND Gel Polish-t még ma, és nézze meg a különbséget! Töltse ki megjelenését a DND Nail Design Gel Polish segítségével : a DND segítségével lenyűgöző, professzionális megjelenésű manikűröt érhet el saját otthonának kényelméből. Minden készlet mindent tartalmaz, amire szüksége van egy hibátlan, tartós kivitel létrehozásához, beleértve a géllakkot és a hozzá illő körömlakkot. Mondjon búcsút a Chip - nek és a peelingnek : a DND Gel Polish segítségével egy hét magas fényű fényt élvezhet anélkül, hogy aggódnia kellene a chipek vagy repedések miatt. Tartós formulája biztosítja, hogy a körmök hetekig jól nézzenek ki, így hosszabb ideig élvezheti lenyűgöző új manikűrét. Gyors és egyszerű Formula : amikor itt az ideje, hogy megváltoztassa a megjelenését, a DND Gel Polish gyors és egyszerű eltávolítást tesz lehetővé. Egyszerűen áztassa a körmét 10-15 percig, és a lakk teljesen átitatódik anélkül, hogy károsítaná a természetes körmöket. A könnyű eltávolítási folyamat, akkor kapcsoljuk fel a megjelenés, amilyen gyakran csak akarja, gond nélkül.


Az áruval kapcsolatban

A kategória hasonló árui

Essie köröm színe
  • Új

Essie köröm színe

HUF 3.33

Körömlakk, kígyó, csörgő és tekercs 0,46 fl oz (13,5 ml) 1 lépés Alkalmazza kedvenc Essie alaprétegét 2 lépés Vigyen fel egy réteget a kedvenc Essie mágneses lengyeledből..

645n Szeles Város ordít
  • Új

645n Szeles Város ordít

HUF 1.00

Legyen észrevehető egy forró neon narancssárga körömlakkban.Matt felület, átlátszatlan bevonat (kéthárom rétegben), könnyen alkalmazható7 toxin nélkül : formaldehid, formalde