Egyszerű minták 12,8 magas kerámia Bagoly asztali asztali lámpa megfelelő árnyalattal, Tiffany kék

Egyszerű minták 12,8 magas kerámia Bagoly asztali asztali lámpa megfelelő árnyalattal, Tiffany kék

HUF 31500.00

Az összeg

Ez a szórakoztató bagoly alakú alap párosul egy megfelelő szövetdob árnyalattal, és mindössze 12,8" teljes magasságban áll. Tökéletesen illeszkedik a legtöbb területre, és alkalmas arra, hogy szükség szerint megvilágítsa a helyet. Ez a lámpa tökéletes darab a D-dccor hangsúlyozásához, vagy hozzáadhatja gyermeke szobájába vagy óvodájába! Egyszerű minták 12.8 " magas kerámia Bagoly asztali lámpa megfelelő árnyalattal, Tiffany kék szórakoztató forma : szórakoztató, stílusos és egyedi! Ez a festett kerámia bagoly alakú alap és a hozzá illő szövetdob árnyék különféle színekben kapható, és tökéletes akcentuslámpát készít a helyéhez, sőt hozzáadható gyermeke d-dccor-jához vagy óvodájához is!. Hozzáférhető kapcsoló : az asztali lámpa vezetékén egy könnyen hozzáférhető fogaskerék (forgó) kapcsoló található, amely lehetővé teszi a gyors és egyszerű be - /kikapcsolási funkciót. Lámpa is fel van szerelve egy 5 láb fehér dugó kábel gyökerezik a bázis, tökéletes terek, hogy szükség van egy kis hely között a kimenet és a kívánt helyre a lámpa. Termék mérete : a termék teljes mérete L : 6,3 "x W : 6,3" x H : 12,8", súlya 1,5 font. Ennek a lámpának az árnyéka átmérő : 6,3 "x H : 6".


Az áruval kapcsolatban

A kategória hasonló árui

Adesso Eliza Asztali Lámpa, Fekete
  • Új

Adesso Eliza Asztali Lámpa, Fekete

HUF 1799.10

Az Eliza asztali lámpa biztosan kiemelkedik otthonában, függetlenül attól, hogy be vane kapcsolva vagy ki vane kapcsolva A lehetőségek végtelenek ezzel az éles, kortárs stílussal.

Adesso Doppler LED asztali lámpa
  • Új

Adesso Doppler LED asztali lámpa

HUF 1.33

Doppler LED asztali lámpaa Doppler LED asztali lámpa a század közepén modern inspirációval rendelkezik Hat fehér opál Glass globe árnyalatok csoportosulnak össze, hogy hozzon lét