-Link Smart AC High Power Gigabit Wi-Fi útválasztó

-Link Smart AC High Power Gigabit Wi-Fi útválasztó

HUF 3.00

Az összeg

A D-Link intelligens AC2600 nagy teljesítményű Wi-Fi gigabites útválasztó a lángoló gyors AC2600 Wi-Fi és a Mesh technológiát hozza intelligens otthonába. A Wi-Fi sebességgel akár 800 Mbps (2,4 GHz) + 1733 Mbps (5 GHz) sebességgel is élvezheti a folyamatos játékot. Négy nagy teljesítményű külső antenna és AC intelligens sugártechnika erős Wi-Fi-t szállít minden otthonában, és a hangvezérlés lehetővé teszi a hálózat kezelését az ujj emelése nélkül. A még nagyobb tartományhoz a D-Link Wi-Fi háló megkönnyíti a saját testreszabott hálóhálózat felépítését kompatibilis D-Link kiterjesztőkkel. Bővítse lefedettségét a hálószobából a konyhába és még a hátsó udvarra. Az útválasztó és a további hálóhosszabbítók percek alatt állnak be, és könnyen kezelhetők az ingyenes D-Link Wi-Fi alkalmazás segítségével (elérhető az Androidon és az i OS-en). Mondja el, hogy pufferoljon és késéssel akár 800 Mbps (2 4 GHz) + 1733 Mbps (5 GHz) sebességgel. A hangvezérlés a Google Assistant vagy az Alexa segítségével lehetővé teszi a hálózat kezelését anélkül, hogy ujjal felemelne. A továbbfejlesztett profil alapú szülői vezérlők lehetővé teszik profilokat az egyes felhasználók és eszközök számára, az ütemtervek beállítása, az internet -hozzáférés korlátozása és egyebek. A jövőbeni D-Link Wi-Fi háló technológia lehetővé teszi a kompatibilis D-Link-kompatibilis útválasztók és kiterjesztők keverését, hogy egy zökkenőmentes hálóhálózatot hozzon létre, amely otthon minden sarkát lefedi.


Az áruval kapcsolatban

A kategória hasonló árui

Khaled-Khaled Khaled-CD
  • Új

Khaled-Khaled Khaled-CD

HUF 3240.00

KHALED KHALED által DJ Khaled Album Tracks1 Hálás (FT Jeremih & Lil Wayne) 2 Minden lehetőség (FT Lil Baby & Lil Durk) 3 Nagy papír (FT Cardi B) 4 Megőrültünk (FT H E R & Migos) 5..

- TZ Tourney Speed Freewheel
  • Új

- TZ Tourney Speed Freewheel

HUF 1376.10

Ez a shimano szabadonfutó 7 hátsó sebességet biztosít 14161820222428 fogakkal rendelkezik, és Sis kompatibilis Barna színű Shimano kompatibilis szabadonfutó 1428 fog Hátsó Sebess�