Huggies kis úszók úszó pelenkák, méretű közepes, ct

Huggies kis úszók úszó pelenkák, méretű közepes, ct

HUF 1074.60

Az összeg

Élvezze az aggodalommentes víz szórakozást, és hagyja, hogy csecsemője fröccsenjen a kis úszók úszó pelenkájában! A kis úszók az első számú legkeresettebb eldobható úszónadrág*, amelyet kifejezetten vízhasználatra terveztek. Egyedülálló, abszorbens anyagból készült anyagból készül, amely nem duzzad meg a vízben, mint a pelenkák, a kis úszók nedves vagy száraz, ha nedves vagy szárazon kényelmes illeszkednek a baba számára. A víz biztonságos védelme érdekében a kis úszókat dupla szivárgásos őrökkel tervezték, amelyek szorosan illeszkednek a baba lábaihoz, hogy segítsék a rendetlenséget. A fürdőruhákhoz hasonlóan elkészített kis úszók egyszerűen nyitottak, újrahasznosítható oldalakkal rendelkeznek, hogy beállítható illeszkedést és gyors pelenkát is megváltoztassanak, még nedves esetén is. Plusz egy puha, elasztikus derékpánt miatt ezek az úszási pelenkák kényelmesek a baba számára. Ez a csomag egy bónusz tengelykapcsolóval is rendelkezik. Tökéletes a medencéhez, a strandhoz, a Splash Parkhoz és még sok máshoz! A Huggies kis úszók 3 kicsi (16-26 font), 4 közepes (24-34 font) és 5-6 nagy (32 font) méretben kaphatók. *A nemzeti eldobható úszási nadrág kategóriáinak értékesítése alapján, a Nielsen YTD 2017. Az egyedi abszorbens anyaggal történő úszáshoz tervezték, amely nem duzzad a vízben, mint a szokásos pelenkák. A dupla szivárgásos őrök szorosan illeszkednek a baba lábai körül, hogy segítsék a rendetlenségek elnyerését és elnyelését. Olyan illeszkedik, mint a fürdőruhák, egyszerűen nyitott, újrahasznosítható oldalakkal az állítható derékpánthoz és a gyors változásokhoz. Két Disney · Pixar megtalálása nemi terveket talál, amelyeket gyermeke szeretni fog minden csomagban. A csomagolás a bemutatott képtől eltérő lehet.


Az áruval kapcsolatban

A kategória hasonló árui

Szereti A Pelenkák Mérete 5, Gróf
  • Új

Szereti A Pelenkák Mérete 5, Gróf

HUF 2.67

Nincs munka túl nagy, nincs kölyök túl kicsi! Luvs pelenkák új mancs Patrol minták van a hátadés a feneküket A Luvs mostantól akár 12 órás védelmet is biztosít éjjelnappal..

Pampers - Cruisers pelenkák szuper
  • Új

Pampers - Cruisers pelenkák szuper

HUF 898.20

A Pampers cirkálók háromirányú illesztéssel rendelkező pelenkák adaptálódnak, hogy a lábak, a derék és az alsó rész körül illeszkedjenek, így a csecsemőknek a legmegfelel�