Hillsdale Bútor Auckland Fém Számláló Magasság Forgó Széklet, Kő Szürke

Hillsdale Bútor Auckland Fém Számláló Magasság Forgó Széklet, Kő Szürke

HUF 1.67

Az összeg

A Hillsdale Auckland forgatható széklet ötvözi az átmeneti stílust a kortárs kényelemmel. A tartós fémváz kőszürke felülettel rendelkezik, dekoratív kárpitozott háttal, amelyet egy kerek, klasszikus fekete műbőr 360 fokos forgatható ülés hangsúlyoz. A színek és textúrák gazdag keverékét ötvözve ez a counter height forgószék mind a divat, mind a kényelem érdekében készült. A tökéletes kiegészítője a konyha vagy az otthoni bár területén. Összeszerelés szükséges. Átmeneti fém counter magasság forgatható széklet dekoratív kárpitozott vissza ékezetes tiszta vonalak és a stílus . A tartós fémkeret szürke kőburkolattal rendelkezik, amely kiemeli az elegáns sziluettet . A kárpitozott kerek 360 forgatható ülés klasszikus és tiszta fekete műbőrrel rendelkezik . Teljes méretek : 39 H x 17,5 W x 19,5 D; ülésmagasság : 24h . Összeszerelés szükséges . Egy széket szállít egy dobozban . A legjobban 34-38 hüvelyk magasságú számlálókkal vagy asztalokkal működik . Tisztítsa meg vagy törölje le . Ajánlott súlyhatár : 250 font . Csak lakossági használatra.


Az áruval kapcsolatban

A kategória hasonló árui

Khaled-Khaled Khaled-CD
  • Új

Khaled-Khaled Khaled-CD

HUF 3240.00

KHALED KHALED által DJ Khaled Album Tracks1 Hálás (FT Jeremih & Lil Wayne) 2 Minden lehetőség (FT Lil Baby & Lil Durk) 3 Nagy papír (FT Cardi B) 4 Megőrültünk (FT H E R & Migos) 5..

Cambro RFS fehér kerek konténer Qt
  • Új

Cambro RFS fehér kerek konténer Qt

HUF 7749.00

Élvezze a kereskedelmi minőségű minőséget a Cambro val! A Cambro RFS1148 fehér kerek tartálya tartós választás az élelmiszerek tárolására Élelmiszerbiztonságos műanyagból