Pampers swaddlers érzékeny pelenkák méretszáma

Pampers swaddlers érzékeny pelenkák méretszáma

HUF 898.20

Az összeg

Tekerje be a babáját a Pampers Swaddlers érzékeny pelenkákba, a bőr legjobb gondozásába. A swaddlers érzékeny pelenkák szelídek és hipoallergén jellegűek, hogy segítsék a csecsemő egészséges bőrét. A Blankie puha pelenkánk segít kényelmesen tartani a babáját. Van egy nedvességjelző is, amely tudatja Önnel, mikor lehet a babájának változtatni. Végül ellenőrizzük, hogy a baba finom hasát a kontúros köldökzsinór bevágással védik.* A Pampers Swaddlers érzékeny pelenkák az NB-4 méretben kaphatók. *Kapható pelenkaméretben NB-2. Pampers Swaddlers érzékeny pelenkák Méret 3 72 Count : A Pampers legjobb gondozása az érzékeny bőrért. Gyengéd és hypoallergén, hogy elősegítse az egészséges megjelenésű bőr fenntartását. A nedvességjelző azt mondja, mikor lehet a babájának változtatni. Blankie puha a baba szelíd bőréhez. Egyedülálló felszívódó bélésünk meghúzza a nedvességet és a zavart a baba bőréből. Extra felszívódik a csatornák, amelyek elősegítik a nedvesség egyenletes elosztását akár 12 órás védelem érdekében.


Az áruval kapcsolatban

A kategória hasonló árui

Pampers - Cruisers pelenkák szuper
  • Új

Pampers - Cruisers pelenkák szuper

HUF 898.20

A Pampers cirkálók háromirányú illesztéssel rendelkező pelenkák adaptálódnak, hogy a lábak, a derék és az alsó rész körül illeszkedjenek, így a csecsemőknek a legmegfelel�

Szereti A Pelenkák Mérete 5, Gróf
  • Új

Szereti A Pelenkák Mérete 5, Gróf

HUF 2.67

Nincs munka túl nagy, nincs kölyök túl kicsi! Luvs pelenkák új mancs Patrol minták van a hátadés a feneküket A Luvs mostantól akár 12 órás védelmet is biztosít éjjelnappal..