Kompatibilis pótlások a Samsung MLT-D111S fekete lézercsontos patronok halmazához a Samsung Xpress W-ben és az M2070FW-ben.

Kompatibilis pótlások a Samsung MLT-D111S fekete lézercsontos patronok halmazához a Samsung Xpress W-ben és az M2070FW-ben.

HUF 2.00

Az összeg

Takarítson meg még többet az 5 kompatibilis toner patronkészlettel. Ez a készlet 5 MLT D111 S fekete lézerfesték -patront tartalmaz. Miért kell kétszer annyit fizetni a Samsung MLT D111s patron márkanévért, amikor a kompatibilis nyomtatónk kiváló minőségi eredményeket hoz az ár töredékéért? A Samsung kompatibilis patronjainkat 100% -os elégedettségünk és élettartam -garanciánk támogatja. Tehát tedd fel most, és még többet takarítson meg! Ez a készlet a következő Samsung Xpress nyomtatókban működik : M2020 W és M2070 FW. Felhívjuk figyelmét, hogy ez az elem csak az Egyesült Államokban és Kanadában vásárolt nyomtatókkal fog működni. Mi vagyunk az LD termékek exkluzív viszonteladója, kiváló minőségű nyomtatási kellékek. A Samsung Xpress nyomtatókban történő felhasználáshoz : M2020 W és M2070 FW. 100% -os elégedettség és élettartam garancia. Az utángyártott csere patronok és kellékek használata nem érvényesíti a nyomtató garanciáját.


Az áruval kapcsolatban

A kategória hasonló árui

Ricoh Aficio MPCW patron
  • Új

Ricoh Aficio MPCW patron

HUF 1.33

Magas hozamú cián a RICOH MP CW2200 SP használatához Ez egy OEM Jet Ricoh márka patron (HI CIAN), amely a következő nyomtatókkal, gépekkel (MP CW2200 SP) működik Termékjellemzők