Junior NASA jövő rakéta tudós a csillagok Fesztivál izom grafikus Tee szén kicsi

Junior NASA jövő rakéta tudós a csillagok Fesztivál izom grafikus Tee szén kicsi

HUF 945.00

Az összeg

Indítsa el álmai egy out-of-this-világ NASA design! Te leszel a legfényesebb csillag ezzel az epikus Nemzeti Repüléstechnikai és Űrigazgatási stílussal. Élvezze a kényelmet és a divatot egyidejűleg ezzel az egyedülálló Junior grafikai Fesztivál izom pólóval a NASA-tól. Strut a cucc ezzel a stílusos új Junior izom póló, amely tökéletes minden alkalomra!. Találja meg a tökéletes illeszkedést az Ön számára! További információkért nézze meg a mérettáblázatokat. A legmagasabb minőségű anyagokból készült első osztályú digitális, közvetlen ruhadarab nyomtatókon. * Ez az elem rendelésre készült, kérjük, vegye figyelembe ezt több méret megrendelésekor.*. Az USA-ban nyomtatva biztonságos vízbázisú tintákkal. Könnyű gondozás; gépi mosás hidegen kifelé, hasonló színekkel, szárítógépben alacsonyan szárítva (a legjobb eredmény érdekében szárítsa meg). Hivatalosan engedélyezett ruházat. Exkluzív együttműködés a legjobb márkákkal és világszínvonalú művészekkel.


Az áruval kapcsolatban

A kategória hasonló árui

Avia női atlétika steppelt kabát
  • Új

Avia női atlétika steppelt kabát

HUF 4499.10

Avia steppelt kabát Ez az Avia női atlétikai paplankabát a tökéletes Athleisure felsőruházat darab! A steppelt részletek, a motorháztető és a zsebek a kis tárgyak tárolására.

Földimogyoró Juniors Kocogók
  • Új

Földimogyoró Juniors Kocogók

HUF 1798.20

Mutasd meg a szeretet Snoopy és a haverja Woodstock ezzel a pár mogyoró Juniors kocogók! A rugalmas derékpánt a nagyobb kényelem érdekében, a funkcionális húzózsinór pedig az á