Mohás tölgy férfiak nyugodt fit camo gyapjú pulóverek

Mohás tölgy férfiak nyugodt fit camo gyapjú pulóverek

HUF 3415.50

Az összeg

Ez a plüss, nyugodt fitmosás tölgy és a Realtree férfi gyapjú nadrág újradefiniálja az álcázási alkalmi ruházatot. Noha a mohás tölgy és a Realtree legnépszerűbb álcázási nyomatait, a fotorealizmusukban ropogós nyomatokat tartalmaz, gyakorlatilag élni fog, anélkül, hogy érezné, hogy a szabadban kell változtatni vagy akár vállalkozni (bár tudsz!). A nedvességkövető technológiával nem fogja érezni a beépített nedvesség kellemetlenségét, mivel a szövet gyorsan felszívja, így száraz és kényelmes marad. A rugalmas derékpánt húzózsinórral lehetővé teszi a saját illeszkedésének és kényelmének ellenőrzését. A gyapjú melegen és barátságosnak tartja Önt, tökéletes napokra és éjszakákra, hogy otthon lazítson. Ezeket is viselheti, hogy a dolgok elkészítsék, akár otthon, akár futó megbízásokkal! A poli-cotton szövetkeverék lélegző képességre, könny-rezisztenciára, kopásállóságra és egy lágy kézérzetre vezet, amelyet nehéz ellenállni. Középrétegű ruhadarabként a mohás tölgy és a Realtree férfi gyapjú nadrág párosítható a mohás tölgy és a Realtree férfi hőkezelőkkel és fehérneművel. Mohás tölgy és a Realtree férfi gyapjú nadrág.


Az áruval kapcsolatban

A kategória hasonló árui

Kőbánya férfi flanel nadrág
  • Új

Kőbánya férfi flanel nadrág

HUF 2.67

Egy olyan kemény rajongó, mint te, szereti képviselni a csapatot mindenben, amit csinálsz Függetlenül attól, hogy a játékhoz vagy a városban indul, ez a Sideline Apparel nadrágja

Space Jam férfi pizsama nadrág
  • Új

Space Jam férfi pizsama nadrág

HUF 2429.10

Kezdődjön a játék! A Space Jam pizsama nadrág hangulatos, kényelmes és készen áll a kikapcsolódásra Kb Modellmérések : Magasság : 6'1 ”, derék : 301 / 2”, mellkas : 37 ”