Dorman 751- A hátsó vezető oldalsó elektromos ablakok motorja és a szabályozó összeszerelése az Infiniti Nissan modellekhez.

Dorman 751- A hátsó vezető oldalsó elektromos ablakok motorja és a szabályozó összeszerelése az Infiniti Nissan modellekhez.

HUF 12429.90

Az összeg

Ez a csereüzemű ablak motor és a szabályozó szerelvény precíziós formájú és széles körben tesztelt, hogy megfeleljen az állományablak-szabályozó pontos illeszkedésének, funkciójának és teljesítményének az egyes járművek, gyártmányok és modellek esetén. Az Egyesült Államokban székhellyel rendelkező termékmérnökök és szakértők több mint 80 000 termékével a Dorman az első választás az autóipari szakemberek, a hátsó udvari mechanika és az egész Észak-Amerikában. Megbízható csere - úgy tervezték és tesztelték, hogy megfeleljen az eredeti ablakszabályozó illeszkedésének, funkciójának és teljesítményének a megadott járműveken. Biztosított minőség - széles körben tesztelve, ha több ezer alkalommal kerékpároz egy tényleges jármű ajtajában, hogy biztosítsa a hosszú, problémamentes élettartamot. Könnyű telepítés - Fordított fejlesztés, hogy megfeleljen az eredeti berendezés alakjának és méretének, hogy közvetlen, zökkenőmentes illeszkedést biztosítson. Megbízható formatervezés - Észak -Amerikában tervezték, és az autóipari utángyártott élmény hosszú története támogatja. Gondoskodjon az illeszkedésről - annak biztosítása érdekében, hogy ez a rész illeszkedjen a pontos járműjéhez, adja meg az évet, a gyártást, a modellt és a konfigurációt az oldalon található szerszámba. Illítés Kiválasztás : 2009-2014 Nissan Murano 2014-2017 Infiniti QX70 2009-2012 Infiniti FX35 2013 Infiniti FX37 2011-2013 Infiniti FX50 és még sok más-Adja hozzá a járművet a Fit Widget-hez.


Az áruval kapcsolatban

A kategória hasonló árui