Justice Girls J-Sport Pieced nyomtatott lábak, Méretek XS-XLP

Justice Girls J-Sport Pieced nyomtatott lábak, Méretek XS-XLP

HUF 1.00

Az összeg

Készen áll arra, hogy a következő nagyszerű kalandját vállalja az igazságszolgáltatási lányokkal J-Sport Pieced Print Legging-rel! Ez a szórakoztató lábging egy trendbe helyezett, pieced Stretch-Jersey dizájnt és egy 3 D márkás logót tartalmaz a combon. Az egész napos kényelem elasztikus derékpántjával ez az aranyos lábging minden bizonnyal a következő szezonban! Párosítsa a kedvenc igazságszolgáltatási tetejével, hogy olyan egyedi megjelenésű legyen, mint ő! Anyag : 90% poliészter, 10% elasztán. Gondozás : Gépmosható. Származási ország : importálva. Fit : lábging. Bezárás : Húzza be a stílust. Rise & Inseam : Közép-emelkedés, M méret (10) 21 "-es beillesztése. Zsebek : Tech Pocket. Jellemzők : elasztikus derékpánt, hátsó tech zseb, 3 D-s logóval. Justice mindennapi kedvencek a lányok számára. És a klasszikus alapvető elemek a lánya mindig fejlődő stílusának kiegészítéséhez.


Az áruval kapcsolatban

A kategória hasonló árui

3D szivárvány és egyszarvú pólók
  • Új

3D szivárvány és egyszarvú pólók

HUF 2411.10

A Freestyle Revolution Girls két csomag teteje Unicorn és Rainbow nyomtatott 3 D szivárvány és egyszarvú pólókkal, 2csomaggal (kislányok és nagy lányok) Freestyle Revolution Girls

A lányok alapvető lábbeli, 2-csomag
  • Új

A lányok alapvető lábbeli, 2-csomag

HUF 0.33

A divatos és sokoldalú, elhalványult Glory Girls alapvető lábak aktív és alkalmi helyzetekben működnek, és most kétcsomagban kaphatók, hogy még nagyobb értéket képviseljenek.