A Wonder Nation Fiúk Nadrágot Húznak, Méretek 4 - & Husky

A Wonder Nation Fiúk Nadrágot Húznak, Méretek 4 - & Husky

HUF 1434.60

Az összeg

Húzd fel a gatyát! Add hozzá a kényelmet és a tartósságot a szekrényéhez ezekkel a Wonder Nation nadrágjaival. Rugalmas derékkal és vékony illeszkedéssel ellátott rugalmas pamut twill szövetből készült-Tökéletes a mindennapi viselethez! Stílus húzza a fenék, mint ezek az ő jersey pólók és hűvös cipők egy okozati ruhát. Ezek a kocogó nadrágok husky méretben is kaphatók fiúk számára. Anyag : 97% Pamut/3% Spandex. Gondozás : Gépben mosható. Származási ország : importált. Fit : Vékony. Zárás : húzható stílus; Rugalmas derék húzózsinóros nyakkendővel . Zsebek : 2 elülső résű zseb, 2 hátsó zseb. Jellemzők : rugalmas pamut twill szövet. Húzza fel a nadrágot a Wonder Nation fiúinak.


Az áruval kapcsolatban

A kategória hasonló árui

Underwraps Jelmez Jelmez
  • Új

Underwraps Jelmez Jelmez

HUF 1961.10

Underwraps Fancy Dress Costume Underwraps Fancy Dress Costume Méret : Nagy (L) Szín : Álcázás Téma / Téma : Foglalkozás Nem : Uniszex Foglalkozása / Szerepe : Katona Korcsoport :

Vörös Királynő jelmez gyerekeknek
  • Új

Vörös Királynő jelmez gyerekeknek

HUF 3.33

A Queen of Hearts gyermek jelmez tartalmaz egy ruhát, ujjatlan kesztyűt, nadrágot, koronát a fejpánton és egy fojtótekercset Nem tartalmazza a cipőket Red Queen jelmez gyerekeknek :